Олів'є з скумбрією
(покроковий рецепт з фото)
Варіація знаменитого салату олів'є цікава тим, що готується з копченою рибою. А риба, як відомо, пісний продукт. Тому такий салат можуть цілком дозволити собі і ті, що постять люди.
Для пісного вечері заправляйте такий салат пісним майонезом або рослинним маслом.
- Скумбрія копчена - 1/2 штуки
- Картопля відварна - 2 штуки
- Морква відварна - 1 штука
- Огірок свіжий - 1 штука
- Огірок солоний - 1 штука
- Яйце куряче варене - 3 штуки
- Горошок зелений - 1/2 склянки
1. Скумбрію відокремте від кісток і наріжте кубиком.
2. Картопля почистіть і наріжте кубиком.
3. Кубиком наріжте свіжий огірок.
4. Морква почистіть і наріжте кубиком.
5. Кубиком наріжте солоний огірок.
6. Яйця почистіть і наріжте кубиком.
7. Все перемішайте. Додайте горошок, майонез і подавайте до столу. Смачного!