Рецепт Олів'є з скумбрією фото

Олів'є з скумбрією
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Риба та морепродукти , Картопля , Морква , Огірок , Цибуля , Скумбрія
Пісні страви , Роздільне харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Салати , Салат олів'є
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Варіація знаменитого салату олів'є цікава тим, що готується з копченою рибою. А риба, як відомо, пісний продукт. Тому такий салат можуть цілком дозволити собі і ті, що постять люди.

Опис приготування:

Для пісного вечері заправляйте такий салат пісним майонезом або рослинним маслом.

  • Скумбрія копчена - 1/2 штуки
  • Картопля відварна - 2 штуки
  • Морква відварна - 1 штука
  • Огірок свіжий - 1 штука
  • Огірок солоний - 1 штука
  • Яйце куряче варене - 3 штуки
  • Горошок зелений - 1/2 склянки
олів'є з скумбрією - фото крок 1
1. Скумбрію відокремте від кісток і наріжте кубиком.
олів'є з скумбрією - фото крок 2
2. Картопля почистіть і наріжте кубиком.
олів'є з скумбрією - фото крок 3
3. Кубиком наріжте свіжий огірок.
олів'є з скумбрією - фото крок 4
4. Морква почистіть і наріжте кубиком.
олів'є з скумбрією - фото крок 5
5. Кубиком наріжте солоний огірок.
олів'є з скумбрією - фото крок 6
6. Яйця почистіть і наріжте кубиком.
олів'є з скумбрією - фото крок 7
7. Все перемішайте. Додайте горошок, майонез і подавайте до столу. Смачного!

Схожі рецепти