Рецепт Паштет з копченої форелі фото

Паштет з копченої форелі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Форель
Пісні страви
На швидку руку , На святковий стіл , Фуршет
Паштети
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 15 хв.

Хочете подати до столу приголомшливо апетитну і нескладну в процесі приготування закуску? Просто візьміть на замітку цей класний рецепт паштету і повторіть на своїй кухні. Неймовірно смачно!

Опис приготування:

Коли давно знайомі рецепти вже набридли, пропоную нову ідею, як приготувати паштет з копченої форелі. Неймовірно ніжний, пікантний і ароматний, він буквально тане в роті. Подавати до столу його можна з скибочками хліба, крекер. Прекрасна альтернатива звичним варіантам, спробуйте!

  • Копчена форель - 450 грам
  • Вершки - 150 мілілітрів
  • Лимон - 1 штука
  • Сіль, перець, зелень - За смаком
  • Креветки - 6-10 штук
паштет з копченої форелі - фото крок 1
1. Наріжте рибку тоненькими скибочками.
паштет з копченої форелі - фото крок 2
2. Викладіть в чашу блендера, відклавши кілька скибочок в сторону.
паштет з копченої форелі - фото крок 3
3. Лимон вимийте, обсушити. Натріть цедру і вичавіть сік.
паштет з копченої форелі - фото крок 4
4. Влийте в чашу вершки.
паштет з копченої форелі - фото крок 5
5. Додайте сік і цедру лимона.
паштет з копченої форелі - фото крок 6
6. Подрібніть трохи.
паштет з копченої форелі - фото крок 7
7. Додайте подрібнену зелень, сіль і перець за смаком. Викладіть відварні креветки (по бажанню, можна не додавати).
паштет з копченої форелі - фото крок 8
8. Збийте паштет до однорідності.
паштет з копченої форелі - фото крок 9
9. Дно і борту невеликий піали застеліть харчовою плівкою і скибочками риби.
паштет з копченої форелі - фото крок 10
10. Викладіть паштет.
паштет з копченої форелі - фото крок 11
11. Акуратно загорніть плівку. Можна прибрати в холодильник на півгодинки.
паштет з копченої форелі - фото крок 12
12. Після акуратно видаліть плівку і подавайте паштет до столу.
Смачного!

Схожі рецепти