Паштет з копченої форелі
(покроковий рецепт з фото)
Хочете подати до столу приголомшливо апетитну і нескладну в процесі приготування закуску? Просто візьміть на замітку цей класний рецепт паштету і повторіть на своїй кухні. Неймовірно смачно!
Коли давно знайомі рецепти вже набридли, пропоную нову ідею, як приготувати паштет з копченої форелі. Неймовірно ніжний, пікантний і ароматний, він буквально тане в роті. Подавати до столу його можна з скибочками хліба, крекер. Прекрасна альтернатива звичним варіантам, спробуйте!
- Копчена форель - 450 грам
- Вершки - 150 мілілітрів
- Лимон - 1 штука
- Сіль, перець, зелень - За смаком
- Креветки - 6-10 штук
1. Наріжте рибку тоненькими скибочками.
2. Викладіть в чашу блендера, відклавши кілька скибочок в сторону.
3. Лимон вимийте, обсушити. Натріть цедру і вичавіть сік.
4. Влийте в чашу вершки.
5. Додайте сік і цедру лимона.
6. Подрібніть трохи.
7. Додайте подрібнену зелень, сіль і перець за смаком. Викладіть відварні креветки (по бажанню, можна не додавати).
8. Збийте паштет до однорідності.
9. Дно і борту невеликий піали застеліть харчовою плівкою і скибочками риби.
10. Викладіть паштет.
11. Акуратно загорніть плівку. Можна прибрати в холодильник на півгодинки.
12. Після акуратно видаліть плівку і подавайте паштет до столу.
Смачного!
Смачного!