Рецепт Салат з копченої форелі фото

Салат з копченої форелі
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Риба та морепродукти , Фрукти , Форель , Груша
Вегетаріанське харчування
На вечерю , На святковий стіл
Салати
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 25 хв.

Мені дуже подобається поєднання копченої форелі і груші, особливо в даному салаті. Фішкою цього блюда - є заправка з меду, гірчиці і оливкового масла. Виходить дуже пікантно і красиво!

Опис приготування:

Завдяки чудовій заправці, цей салат виходить настільки смачним, що неможливо зупиниться, коли починаєш його пробувати. Очищену і порізану грушу слід відразу ж помістити в ємність з заправкою, таким чином груша не встигне потемніти і буде виглядати красивою і свіжою в тарілці з салатом. Смачного!

  • Форель копчена - 150 грам
  • Груша - 2 штуки
  • Radikkio або rukkkola - 75 грам (листя)
  • Лимонний сік - 1 Ст. Ложка
  • Сіль і перець - 1 За смаком
  • Гірчиця з зернами - 1 Чайна ложка
  • Мед рідкий - 1 Чайна ложка
  • Масло оливкове - 3 Ст. Ложки
салат з копченої форелі - фото крок 1
В першу чергу приготуємо заправку для салату. Змішайте оливкову олію з медом, лимонним соком і гірчицею. Посоліть і поперчіть за смаком, а потім збийте.
салат з копченої форелі - фото крок 2
Груші промийте і очистіть від шкірки, потім наріжте їх тонкими часточками. Перекладіть груші в ємність з заправкою, перемішайте.
салат з копченої форелі - фото крок 3
Розкладаємо на широкому блюді листя салату, зверху викладаємо груші в соусі, а також шматочки копченої форелі. Полийте салат залишилася заправкою і присипте за смаком перцем. Смачного!

Схожі рецепти