Рецепт Салат з капусти і копченої ковбаси фото

Салат з капусти і копченої ковбаси
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Українська кухня
М'ясо, Овочі, Субпродукти, Капуста, Ковбаса, Пекінська капуста
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування
На обід, На природу
Салати

Простих страв на швидку руку в кулінарній скарбничці просто не може бути багато. Саме тому поспішаю поділитися з вами дуже легким варіантом, як приготувати салат з капусти і копченої ковбаси.

Це один з тих випадків, коли з найпростіших інгредієнтів, які знайшлися в холодильнику, можна приготувати смачне і ситне блюдо. Сам процес не займе більше 10 хвилин, а результат вас точно порадує.

1. Отже, щоб приготувати салат з капусти і копченої ковбаси в домашніх умовах, для початку потрібно нарізати дрібно капусту. Використовувати можна як молоду білокачанну, так і пекінську.

2. Наріжте її і викладіть в глибокий салатник.

3. Ковбасу очистіть і наріжте спочатку тонкими скибочками, а потім смужками.

4. Вимийте, обсушити і подрібніть свіжий огірочок. Якщо під рукою є консервована кукурудза, її теж можна додати, буде смачно.

5. Коли всі інгредієнти вже в салатник, можна заправляти майонезом або (легший варіант) сметаною.

6. Додайте щіпку перцю і при бажанні сіль.

7. Все як слід перемішайте. Можна також використовувати свіжу зелень: цибуля, кріп, петрушку.

От і все, блюдо вже готове до подачі. Якщо хочете, доповніть його домашніми сухариками, вони дуже класно підійдуть.

Смачного!

  • Капуста пекінська - 300 грам
  • Ковбаса - 300 грам
  • Огірок - 1-2 штук
  • Перець - 1 щіпка
  • Сметана або майонез - 3 Ст. Ложки
Це один з тих випадків, коли з найпростіших інгредієнтів, які знайшлися в холодильнику, можна приготувати смачне і ситне блюдо. Сам процес не займе більше 10 хвилин, а результат вас точно порадує.

1. Отже, щоб приготувати салат з капусти і копченої ковбаси в домашніх умовах, для початку потрібно нарізати дрібно капусту. Використовувати можна як молоду білокачанну, так і пекінську.

2. Наріжте її і викладіть в глибокий салатник.

3. Ковбасу очистіть і наріжте спочатку тонкими скибочками, а потім смужками.

4. Вимийте, обсушити і подрібніть свіжий огірочок. Якщо під рукою є консервована кукурудза, її теж можна додати, буде смачно.

5. Коли всі інгредієнти вже в салатник, можна заправляти майонезом або (легший варіант) сметаною.

6. Додайте щіпку перцю і при бажанні сіль.

7. Все як слід перемішайте. Можна також використовувати свіжу зелень: цибуля, кріп, петрушку.

От і все, блюдо вже готове до подачі. Якщо хочете, доповніть його домашніми сухариками, вони дуже класно підійдуть.

Смачного!

Схожі рецепти