Салат зі свіжої капусти і копченої ковбаси
(покроковий рецепт з фото)
Смачний і корисний салат з найпростіших і доступних інгредієнтів. Як приготувати салат зі свіжої капусти і копченої ковбаси, підкаже фото-інструкція. На це піде не більше десяти хвилин.
Салат зі свіжої капусти можна приготувати в будь-який час року, особливо смачним він буде з молодої капусти, а копчена ковбаска додасть йому пікантності. Він смачний, легкий і ситний. Можна додати в нього будь-які інгредієнти з холодильника (огірки, редис, горошок) і заправити не тільки майонезом, а й сметаною, рослинним маслом.
- Капуста білокачанна - 250 грам
- Ковбаси копчені - 150 грам
- Цибулина - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Кукурудза консервована - 1 штука (банку (близько 250 г))
- Зелень - 1 пучок (зелена цибуля, петрушка, кріп)
- Майонез 30% - 1 Ст. Ложка
- Сіль, перець - За смаком
1. Капусту миємо й очищаємо від верхнього листя, шаткуємо як можна дрібніше (можна скористатися спеціальною теркою).
2. Чистимо моркву і натираємо на дрібній тертці.
3. Чистимо цибулю і ріжемо його півкільцями.
4. Соломкою нарізаємо копчену ковбаску і відправляємо її до капусти, порт і морква.
5. Відкриваємо банку консервованої кукурудзи, зливаємо воду і додаємо в миску до решти інгредієнтів.
6. Додаємо майонез, солимо і перчимо.
7. Все ретельно перемішуємо і прибираємо в холодильник (можна їсти відразу).
8. Подавати блюдо до столу можна, прикрасивши зеленню.