Рецепт Салат зі свіжої капусти і копченої ковбаси фото

Салат зі свіжої капусти і копченої ковбаси
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
М'ясо, Овочі, Субпродукти, Капуста, Ковбаса, Білокачанна капуста, Пекінська капуста
Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю, На швидку руку
Салати

Смачний і корисний салат з найпростіших і доступних інгредієнтів. Як приготувати салат зі свіжої капусти і копченої ковбаси, підкаже фото-інструкція. На це піде не більше десяти хвилин.

Салат зі свіжої капусти можна приготувати в будь-який час року, особливо смачним він буде з молодої капусти, а копчена ковбаска додасть йому пікантності. Він смачний, легкий і ситний. Можна додати в нього будь-які інгредієнти з холодильника (огірки, редис, горошок) і заправити не тільки майонезом, а й сметаною, рослинним маслом.

  • Капуста білокачанна - 250 грам
  • Ковбаси копчені - 150 грам
  • Цибулина - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Кукурудза консервована - 1 штука (банку (близько 250 г))
  • Зелень - 1 пучок (зелена цибуля, петрушка, кріп)
  • Майонез 30% - 1 Ст. Ложка
  • Сіль, перець - За смаком
салат зі свіжої капусти і копченої ковбаси - фото крок 1
1. Капусту миємо й очищаємо від верхнього листя, шаткуємо як можна дрібніше (можна скористатися спеціальною теркою).
салат зі свіжої капусти і копченої ковбаси - фото крок 2
2. Чистимо моркву і натираємо на дрібній тертці.
салат зі свіжої капусти і копченої ковбаси - фото крок 3
3. Чистимо цибулю і ріжемо його півкільцями.
салат зі свіжої капусти і копченої ковбаси - фото крок 4
4. Соломкою нарізаємо копчену ковбаску і відправляємо її до капусти, порт і морква.
салат зі свіжої капусти і копченої ковбаси - фото крок 5
5. Відкриваємо банку консервованої кукурудзи, зливаємо воду і додаємо в миску до решти інгредієнтів.
салат зі свіжої капусти і копченої ковбаси - фото крок 6
6. Додаємо майонез, солимо і перчимо.
салат зі свіжої капусти і копченої ковбаси - фото крок 7
7. Все ретельно перемішуємо і прибираємо в холодильник (можна їсти відразу).
салат зі свіжої капусти і копченої ковбаси - фото крок 8
8. Подавати блюдо до столу можна, прикрасивши зеленню.

Схожі рецепти