Рецепт Минтай в пароварці фото

Минтай в пароварці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти, Минтай
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю, Корисний обід
Гарячі страви, Страви на пару

Хочете дізнатися, як приготувати минтай в пароварці? Немає нічого простіше! Навіть покрокові фото не стала докладати - настільки елементарний цей процес. А рибка виходить смачна і зовсім дієтична!

Чим мені подобається риба, приготована на пару - її можна подавати як гарячою, так і холодної, смакові якості від цього не змінюються. В охолодженому вигляді минтай, приготований в пароварці, навіть краще, якщо чесно

Для розвантажувального тижня це блюдо підходить ідеально - рибка нежирна, низькокалорійна, а білків і корисних речовин в ній багато. Так що рецепт приготування минтая на пару повинна знати кожна стежить за собою жінка.

Паралельно з минтаєм в пароварці можна приготувати рис або овочі - тоді у вас вийде повноцінний обід. Але і просто зі свіжими овочами він хороший! головне, на майонез і кетчуп не спокуситися.

Отже, рецепт:

1. Минтай розморозити, промити.

2. Зняти шкіру і вийняти плавники.

3. Нарізати рибку на порційні шматочки.

4. Посолити, поперчити, скропити соком лимона.

5. Укласти в пароварку. Залити в відсік воду.

Готувати 15-20 хвилин.

Смачного!


  • Минтай - 500 грам
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Лимонний сік - 1-2 Ст. Ложок
Чим мені подобається риба, приготована на пару - її можна подавати як гарячою, так і холодної, смакові якості від цього не змінюються. В охолодженому вигляді минтай, приготований в пароварці, навіть краще, якщо чесно

Для розвантажувального тижня це блюдо підходить ідеально - рибка нежирна, низькокалорійна, а білків і корисних речовин в ній багато. Так що рецепт приготування минтая на пару повинна знати кожна стежить за собою жінка.

Паралельно з минтаєм в пароварці можна приготувати рис або овочі - тоді у вас вийде повноцінний обід. Але і просто зі свіжими овочами він хороший! головне, на майонез і кетчуп не спокуситися.

Отже, рецепт:

1. Минтай розморозити, промити.

2. Зняти шкіру і вийняти плавники.

3. Нарізати рибку на порційні шматочки.

4. Посолити, поперчити, скропити соком лимона.

5. Укласти в пароварку. Залити в відсік воду.

Готувати 15-20 хвилин.

Смачного!

Схожі рецепти