Минтай в пароварці
(покроковий рецепт з фото)
Хочете дізнатися, як приготувати минтай в пароварці? Немає нічого простіше! Навіть покрокові фото не стала докладати - настільки елементарний цей процес. А рибка виходить смачна і зовсім дієтична!
Чим мені подобається риба, приготована на пару - її можна подавати як гарячою, так і холодної, смакові якості від цього не змінюються. В охолодженому вигляді минтай, приготований в пароварці, навіть краще, якщо чесно
Для розвантажувального тижня це блюдо підходить ідеально - рибка нежирна, низькокалорійна, а білків і корисних речовин в ній багато. Так що рецепт приготування минтая на пару повинна знати кожна стежить за собою жінка.
Паралельно з минтаєм в пароварці можна приготувати рис або овочі - тоді у вас вийде повноцінний обід. Але і просто зі свіжими овочами він хороший! головне, на майонез і кетчуп не спокуситися.
Отже, рецепт:
1. Минтай розморозити, промити.
2. Зняти шкіру і вийняти плавники.
3. Нарізати рибку на порційні шматочки.
4. Посолити, поперчити, скропити соком лимона.
5. Укласти в пароварку. Залити в відсік воду.
Готувати 15-20 хвилин.
Смачного!
- Минтай - 500 грам
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Лимонний сік - 1-2 Ст. Ложок
Для розвантажувального тижня це блюдо підходить ідеально - рибка нежирна, низькокалорійна, а білків і корисних речовин в ній багато. Так що рецепт приготування минтая на пару повинна знати кожна стежить за собою жінка.
Паралельно з минтаєм в пароварці можна приготувати рис або овочі - тоді у вас вийде повноцінний обід. Але і просто зі свіжими овочами він хороший! головне, на майонез і кетчуп не спокуситися.
Отже, рецепт:
1. Минтай розморозити, промити.
2. Зняти шкіру і вийняти плавники.
3. Нарізати рибку на порційні шматочки.
4. Посолити, поперчити, скропити соком лимона.
5. Укласти в пароварку. Залити в відсік воду.
Готувати 15-20 хвилин.
Смачного!