Минтай дієтичний
(покроковий рецепт з фото)
Всім привіт! Сьогодні хочеться розповісти вам, як приготувати дієтичний минтай. Рецепт сподобається вам простотою виконання. Отже, купуйте свіже минтай і приступайте до приготування!
Готову страву можна подавати з нарубленной свіжою зеленню, а також з овочевим гарніром або відвареним рисом. Минтай, приготований за цим рецептом, зможе здивувати домочадців, адже страва виходить легким і в той же час ситним, а також соковитим і ароматним. Обов'язково спробуйте приготувати його будинку, ви не пошкодуєте. Блюдо неодмінно стане вашим фаворитом на довгі часи.
- Свіжий минтай - 500 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Соєвий соус - 100 мілілітрів
1
Для того, щоб приготувати дієтичний минтай, необхідно промити тушки риби і обрізати плавники і хвости. Далі рибку нарізаємо на шматочки і викладаємо в окрему ємність.
2
Лук очищаємо і нарізаємо півкільцями, після чого додаємо його до риби. Заливаємо все це соєвим соусом і ретельно перемішуємо. Маринуємо протягом 20 хвилин, а тим часом розігріваємо духовку до 200 градусів.
3
Рибку перекладаємо в глибоку форму для запікання, зверху поливаємо її маринадом і викладаємо цибулю. Випікаємо протягом 25-30 хвилин. Перед подачею маринад і цибулю необхідно видалити. Минтай дієтичний готовий, смачного!