Рецепт Минь смажений фото

Минь смажений
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Риба та морепродукти , Минь
Пісні страви , Веганські страви
На обід , На вечерю , На швидку руку
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 30 хв.

Смачний і ситний минь смажений відмінно поєднується з такими гарнірами, як картопляне пюре або салат зі свіжих овочів.

Опис приготування:

Рецепт миня смаженого не зберігає особливих секретів. Дуже смачний кляр зі сметаною, хоча можна використовувати і майонез. Раджу спробувати минь смажений всім. Я готую таку страву на вечерю, після роботи. Дуже швидко і просто. Рибу перекладаю перед роботою в холодильник з морозилки і вона успеват розморозитися. Смачного.

  • Файл Налиязик - 700 грам
  • Курячі яйця - 2 штуки
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Лимон - 1 штука
  • Борошно - 6 Ст. Ложок
  • Крем - 2 Ст. Ложки (або майонез.)
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
  • Рослинна олія - За смаком
минь смажений - фото крок 1
Почистіть і нарубати ріпчасту цибулю.
минь смажений - фото крок 2
Дістаньте філе миня і розморозити, якщо він був заморожений. Помийте філе миня і відіжміть трохи. Просушіть паперовим рушником. Помийте лимон і вичавити сік в окрему чашку з половинки лимона.
минь смажений - фото крок 3
Подрібніть ріпчаста цибуля в блендері. Викладіть його в чашку, додайте сметану, борошно, яйця, сіль і чорний мелений перець. Перемішайте. За консистенцією у вас вийде кляр схожий на тісто для оладок.
минь смажений - фото крок 4
Філе миня розріжте на однакові шматочки, сіль і poperčite. Трохи полийте лимонним соком, але вмочати в сік не потрібно. Умочіть в кляр і обсмажуйте на розігрітій олії до золотої скоринки. Потім викладайте минь смажений на паперові серветки, щоб стік зайвий жир.

Схожі рецепти