Рецепт Минь в духовці у фользі фото

Минь в духовці у фользі
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Риба та морепродукти , Минь
Пісні страви , Веганські страви
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Минь в духовці у фользі готується просто і швидко. М'ясо миня - біле, ніжне, практично без кісток. Запікати миня в фользі рекомендую з овочами або ароматними травами. Приступаємо!

Опис приготування:

Як приготувати миня в духовці у фользі?

1. Рибу випатрати і зніміть шкірку. Вона знімається легко, як панчоха. Просто шкіру треба надрізати і прихопити. Зріжте плавники і промийте.

2. Приготуйте овочі. Болгарський перець, помідор і петрушку промийте. Очистіть перець від кісточок і плодоніжки. Наріжте овочі невеликими кубиками. Зелень дрібно нарубати. Лук почистіть і також наріжте кубиками.

3. Овочі та зелень перемішайте в окремому блюді, приправити сіллю, поперчіть, перемішайте, потім видавіть в них лимон і ще раз перемішайте.

4. Рибу посоліть і поперчіть зовні і всередині. Змастіть миня рослинним маслом. У черевце риби покладіть ложку-пару начинки з овочів.

5. На деко в два шари постеліть фольгу. В її центрі зробіть для риби ложе з овочів. На нього викладіть рибу, а зверху розподіліть інші овочі. Загорніть фольгу, але не щільно, зробіть свого роду коробочку, в якій гаряче повітря зможе циркулювати.

6. Випікайте миня в фользі в розігрітій до 180 градусів духовці протягом 30-35 хвилин. Готового миня потримайте ще кілька хвилин у фользі, витягнувши з духовки, потім розгорніть і подавайте з лимончиком.

Минь в духовці у фользі готовий!

Пзіятного апетиту!

  • Минь - 1, 5 кілограма
  • Цибулини - 2 штуки
  • Помідор - 1-2 штук
  • Петрушка, пучок - 1 штука
  • Болгарський перець - 1 штука
  • Лимон - 1/2 штуки
  • Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
  • Сіль, чорний перець - - За смаком
Як приготувати миня в духовці у фользі?

1. Рибу випатрати і зніміть шкірку. Вона знімається легко, як панчоха. Просто шкіру треба надрізати і прихопити. Зріжте плавники і промийте.

2. Приготуйте овочі. Болгарський перець, помідор і петрушку промийте. Очистіть перець від кісточок і плодоніжки. Наріжте овочі невеликими кубиками. Зелень дрібно нарубати. Лук почистіть і також наріжте кубиками.

3. Овочі та зелень перемішайте в окремому блюді, приправити сіллю, поперчіть, перемішайте, потім видавіть в них лимон і ще раз перемішайте.

4. Рибу посоліть і поперчіть зовні і всередині. Змастіть миня рослинним маслом. У черевце риби покладіть ложку-пару начинки з овочів.

5. На деко в два шари постеліть фольгу. В її центрі зробіть для риби ложе з овочів. На нього викладіть рибу, а зверху розподіліть інші овочі. Загорніть фольгу, але не щільно, зробіть свого роду коробочку, в якій гаряче повітря зможе циркулювати.

6. Випікайте миня в фользі в розігрітій до 180 градусів духовці протягом 30-35 хвилин. Готового миня потримайте ще кілька хвилин у фользі, витягнувши з духовки, потім розгорніть і подавайте з лимончиком.

Минь в духовці у фользі готовий!

Пзіятного апетиту!

Схожі рецепти