Фарширований минь
(покроковий рецепт з фото)
Минь - це не тільки смачна, але і корисна риба. Їжте її в міру можливості частіше. А на святковий стіл можна подати фарширований минь. Простий рецепт приготування цієї страви - тут.
Як приготувати фаршированого миня?
1. Миня треба почистити, випатрати, видалити зябра і добре промити.
2. Kartoshku чистий, помийте і наріжте невеликими кубиками.
3. Цибуля чистий, дрібно нарубати.
4. Морква почистіть, помийте і натріть на тертці.
5. Всі овочі змішайте в мисці. Додайте до них спціі і дві столові ложки майонезу. Перемішайте гарненько.
6. Отриманою сумішшю нафаршируйте миня. Можна закріпити черевце дерев'яними паличками.
7. Змастіть рибу зовні майонезом.
8. Духовку нагрейте до 180-190 градусів.
9. Випікайте фаршированого миня в розігрітій духовці протягом 45-50 хвилин.
Готового миня подавайте з запеченими або тушкованими овочами. Можна прикрасити страву зеленню.
Смачного!
- Минь - 1 штука(700-800 г)
- Морква - 1 штука
- Картопля - 2-3 штук
- Цибулина - 1-2 штук
- Майонез - 3-4 Ст. Ложок
- Сіль, перець - За смаком
1. Миня треба почистити, випатрати, видалити зябра і добре промити.
2. Kartoshku чистий, помийте і наріжте невеликими кубиками.
3. Цибуля чистий, дрібно нарубати.
4. Морква почистіть, помийте і натріть на тертці.
5. Всі овочі змішайте в мисці. Додайте до них спціі і дві столові ложки майонезу. Перемішайте гарненько.
6. Отриманою сумішшю нафаршируйте миня. Можна закріпити черевце дерев'яними паличками.
7. Змастіть рибу зовні майонезом.
8. Духовку нагрейте до 180-190 градусів.
9. Випікайте фаршированого миня в розігрітій духовці протягом 45-50 хвилин.
Готового миня подавайте з запеченими або тушкованими овочами. Можна прикрасити страву зеленню.
Смачного!