Рецепт Фарширований минь фото

Фарширований минь
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти, Минь
Дієтичне харчування
На вечерю, На святковий стіл, Фуршет, Сімейна вечеря
Гарячі страви, Фаршировані

Минь - це не тільки смачна, але і корисна риба. Їжте її в міру можливості частіше. А на святковий стіл можна подати фарширований минь. Простий рецепт приготування цієї страви - тут.

Як приготувати фаршированого миня?

1. Миня треба почистити, випатрати, видалити зябра і добре промити.

2. Kartoshku чистий, помийте і наріжте невеликими кубиками.

3. Цибуля чистий, дрібно нарубати.

4. Морква почистіть, помийте і натріть на тертці.

5. Всі овочі змішайте в мисці. Додайте до них спціі і дві столові ложки майонезу. Перемішайте гарненько.

6. Отриманою сумішшю нафаршируйте миня. Можна закріпити черевце дерев'яними паличками.

7. Змастіть рибу зовні майонезом.

8. Духовку нагрейте до 180-190 градусів.

9. Випікайте фаршированого миня в розігрітій духовці протягом 45-50 хвилин.

Готового миня подавайте з запеченими або тушкованими овочами. Можна прикрасити страву зеленню.

Смачного!

  • Минь - 1 штука(700-800 г)
  • Морква - 1 штука
  • Картопля - 2-3 штук
  • Цибулина - 1-2 штук
  • Майонез - 3-4 Ст. Ложок
  • Сіль, перець - За смаком
Як приготувати фаршированого миня?

1. Миня треба почистити, випатрати, видалити зябра і добре промити.

2. Kartoshku чистий, помийте і наріжте невеликими кубиками.

3. Цибуля чистий, дрібно нарубати.

4. Морква почистіть, помийте і натріть на тертці.

5. Всі овочі змішайте в мисці. Додайте до них спціі і дві столові ложки майонезу. Перемішайте гарненько.

6. Отриманою сумішшю нафаршируйте миня. Можна закріпити черевце дерев'яними паличками.

7. Змастіть рибу зовні майонезом.

8. Духовку нагрейте до 180-190 градусів.

9. Випікайте фаршированого миня в розігрітій духовці протягом 45-50 хвилин.

Готового миня подавайте з запеченими або тушкованими овочами. Можна прикрасити страву зеленню.

Смачного!

Схожі рецепти