Минь в клярі
(покроковий рецепт з фото)
Минь в клярі для мене особливе блюдо. Розповім вам секрет дуже смачного і легкого в приготуванні клярі.
Кляр елементарний. У будь-кляр радять додавати розпушувач. Мій кляр обходиться без яєць, щоб минь в клярі не був схожий на смажені пиріжки. А сушений кріп додає родзинку вашій страві. Що ж, про все докладніше трохи нижче. Рецепт миня в клярі простий, блюдо виходить дивовижним.
- Файл Налиязик - 700 грам
- Борошно - 1, 5 склянки
- Сушений кріп - 0, 5 склянки (або петрушка.)
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
Разморозьте філе миня. Для цього я просто дістаю його перед роботою з морозильної камери і перекладаю в холодильник. Коли я повертаюся додому, минь вже готовий до приготування.
Помийте його і просушіть паперовою серветкою.
Розріжте минь на однакові за величиною шматочки.
Змішайте в чашці борошно, розпушувач і сіль.
Щедро обваляйте шматочки миня в клярі.
Викладіть минь в клярі на сковороду з розігрітим рослинним маслом. І зверху щедро посипте сушеним кропом.
Обсмажуйте минь в клярі з обох сторін до золотистої скоринки. Одна сторона буде з приємним сюрпризом у вигляді сушеного кропу. Смажений минь в клярі викладайте на паперову серветку, щоб стік зайвий жир. Смачного.