Рецепт Минь в клярі фото

Минь в клярі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Минь
Пісні страви , Веганські страви
На обід , На вечерю , На швидку руку
Страви в клярі
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 30 хв.

Минь в клярі для мене особливе блюдо. Розповім вам секрет дуже смачного і легкого в приготуванні клярі.

Опис приготування:

Кляр елементарний. У будь-кляр радять додавати розпушувач. Мій кляр обходиться без яєць, щоб минь в клярі не був схожий на смажені пиріжки. А сушений кріп додає родзинку вашій страві. Що ж, про все докладніше трохи нижче. Рецепт миня в клярі простий, блюдо виходить дивовижним.

  • Файл Налиязик - 700 грам
  • Борошно - 1, 5 склянки
  • Сушений кріп - 0, 5 склянки (або петрушка.)
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
минь в клярі - фото крок 1
Разморозьте філе миня. Для цього я просто дістаю його перед роботою з морозильної камери і перекладаю в холодильник. Коли я повертаюся додому, минь вже готовий до приготування.
минь в клярі - фото крок 2
Помийте його і просушіть паперовою серветкою.
минь в клярі - фото крок 3
Розріжте минь на однакові за величиною шматочки.
минь в клярі - фото крок 4
Змішайте в чашці борошно, розпушувач і сіль.
минь в клярі - фото крок 5
Щедро обваляйте шматочки миня в клярі.
минь в клярі - фото крок 6
Викладіть минь в клярі на сковороду з розігрітим рослинним маслом. І зверху щедро посипте сушеним кропом.
минь в клярі - фото крок 7
Обсмажуйте минь в клярі з обох сторін до золотистої скоринки. Одна сторона буде з приємним сюрпризом у вигляді сушеного кропу. Смажений минь в клярі викладайте на паперову серветку, щоб стік зайвий жир. Смачного.

Схожі рецепти