Минь, запечений в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Запечена в духовці минь - не тільки смачне, але і корисне блюдо. Приготувати миня в духовці - просто, займе приготування близько години, а додаткових інгредієнтів знадобиться не так-то й багато.
Як приготувати миня, запеченого в духовці?
1. Випатрайте і промийте миня. Пропоную зняти в миня всю шкірку, т.К. cheshuya - дрібна. Можна для цієї справи іспользовтаь і терку.
2. Просушіть рибку всередині і зовні паперовим рушником. Змастіть сіллю, перцем і спеціями. Не забудьте черевце!
3. Змастіть миня рослинним маслом.
4. Цибулину очистіть і наріжте кільцями.
5. Деко застеліть пергаментом або фольгою. Можна просто жирно змастити маслом.
6. Викладіть цибулю на те місце, на яку Ви будете
Налиязик. Зверху оселити рибину.
7. У брюш риби також вложітет цибулю, можна трохи зелені.
8. Запікайте миня в розігрітій до 190 градусів духовці тченіе 30-40 хвилин. Минь повинен покритися скоринкою. Минь буде готовий, коли, проткнув його виделкою в товстому місці, ви побачите соковите біле м'ясце.
9. До миню підійде гарнір з печена овочів або рису.
10. Прикрасьте рибу рубаною зеленню і подавайте.
Смачного!
- Минь - 1 штука
- Цибулина - 1 штука
- Петрушка - За смаком (для прикраси)
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Сіль, перець, спеції для риби - За смаком
1. Випатрайте і промийте миня. Пропоную зняти в миня всю шкірку, т.К. cheshuya - дрібна. Можна для цієї справи іспользовтаь і терку.
2. Просушіть рибку всередині і зовні паперовим рушником. Змастіть сіллю, перцем і спеціями. Не забудьте черевце!
3. Змастіть миня рослинним маслом.
4. Цибулину очистіть і наріжте кільцями.
5. Деко застеліть пергаментом або фольгою. Можна просто жирно змастити маслом.
6. Викладіть цибулю на те місце, на яку Ви будете
Налиязик. Зверху оселити рибину.
7. У брюш риби також вложітет цибулю, можна трохи зелені.
8. Запікайте миня в розігрітій до 190 градусів духовці тченіе 30-40 хвилин. Минь повинен покритися скоринкою. Минь буде готовий, коли, проткнув його виделкою в товстому місці, ви побачите соковите біле м'ясце.
9. До миню підійде гарнір з печена овочів або рису.
10. Прикрасьте рибу рубаною зеленню і подавайте.
Смачного!