Рецепт Минь, запечений в духовці фото

Минь, запечений в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Минь
Пісні страви , Веганські страви
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Запечена в духовці минь - не тільки смачне, але і корисне блюдо. Приготувати миня в духовці - просто, займе приготування близько години, а додаткових інгредієнтів знадобиться не так-то й багато.

Опис приготування:

Як приготувати миня, запеченого в духовці?

1. Випатрайте і промийте миня. Пропоную зняти в миня всю шкірку, т.К. cheshuya - дрібна. Можна для цієї справи іспользовтаь і терку.

2. Просушіть рибку всередині і зовні паперовим рушником. Змастіть сіллю, перцем і спеціями. Не забудьте черевце!

3. Змастіть миня рослинним маслом.

4. Цибулину очистіть і наріжте кільцями.

5. Деко застеліть пергаментом або фольгою. Можна просто жирно змастити маслом.

6. Викладіть цибулю на те місце, на яку Ви будете

Налиязик. Зверху оселити рибину.

7. У брюш риби також вложітет цибулю, можна трохи зелені.

8. Запікайте миня в розігрітій до 190 градусів духовці тченіе 30-40 хвилин. Минь повинен покритися скоринкою. Минь буде готовий, коли, проткнув його виделкою в товстому місці, ви побачите соковите біле м'ясце.

9. До миню підійде гарнір з печена овочів або рису.

10. Прикрасьте рибу рубаною зеленню і подавайте.

Смачного!

  • Минь - 1 штука
  • Цибулина - 1 штука
  • Петрушка - За смаком (для прикраси)
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Сіль, перець, спеції для риби - За смаком
Як приготувати миня, запеченого в духовці?

1. Випатрайте і промийте миня. Пропоную зняти в миня всю шкірку, т.К. cheshuya - дрібна. Можна для цієї справи іспользовтаь і терку.

2. Просушіть рибку всередині і зовні паперовим рушником. Змастіть сіллю, перцем і спеціями. Не забудьте черевце!

3. Змастіть миня рослинним маслом.

4. Цибулину очистіть і наріжте кільцями.

5. Деко застеліть пергаментом або фольгою. Можна просто жирно змастити маслом.

6. Викладіть цибулю на те місце, на яку Ви будете

Налиязик. Зверху оселити рибину.

7. У брюш риби також вложітет цибулю, можна трохи зелені.

8. Запікайте миня в розігрітій до 190 градусів духовці тченіе 30-40 хвилин. Минь повинен покритися скоринкою. Минь буде готовий, коли, проткнув його виделкою в товстому місці, ви побачите соковите біле м'ясце.

9. До миню підійде гарнір з печена овочів або рису.

10. Прикрасьте рибу рубаною зеленню і подавайте.

Смачного!

Схожі рецепти