Рецепт Мигдальний сир фото

Мигдальний сир
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Турецька кухня
Горіхи, Мигдаль
Пісні страви, Веганські страви
На обід

Сьогодні я розповім, як приготувати мигдальний сир. Це м'який горіховий сир з запечная в духовці скоринкою, який за смаком нагадує фету.

Якщо у вас недостатньо потужний блендер, то попередньо замочіть мигдаль у воді на 8 годин. Це базовий рецепт мигдального сиру, за смаком можна додати будь-які спеції і трави. Сир можна додавати в овочеві салати або намазати на хліб. Спробуйте, дуже смачно!

  • Мигдаль - 250 грам
  • Лимонний сік - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Сухий часник - 1/2 чайних ложки
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Чорний перець - За смаком
мигдальний сир - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти.
мигдальний сир - фото крок 2
Залийте мигдаль окропом і залиште на 30 хвилин.
мигдальний сир - фото крок 3
Очистіть горіхи від лушпиння.
мигдальний сир - фото крок 4
Подрібніть в блендері всі інгредієнти.
мигдальний сир - фото крок 5
Повинна вийти сирна однорідна маса.
мигдальний сир - фото крок 6
Перекладіть масу в марлю, затягніть і підвісьте на 8-12 годин, щоб стекла зайва рідина.
мигдальний сир - фото крок 7
Потім перекладіть сир на папір для випічки. Запікайте мигдальний сир 30-40 хвилин при температурі 165 градусів.
мигдальний сир - фото крок 8
Мигдальний сир готовий, смачного!

Схожі рецепти