Мигдальний сир
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні я розповім, як приготувати мигдальний сир. Це м'який горіховий сир з запечная в духовці скоринкою, який за смаком нагадує фету.
Якщо у вас недостатньо потужний блендер, то попередньо замочіть мигдаль у воді на 8 годин. Це базовий рецепт мигдального сиру, за смаком можна додати будь-які спеції і трави. Сир можна додавати в овочеві салати або намазати на хліб. Спробуйте, дуже смачно!
- Мигдаль - 250 грам
- Лимонний сік - За смаком
- Сіль - За смаком
- Сухий часник - 1/2 чайних ложки
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Чорний перець - За смаком

Підготуйте всі інгредієнти.

Залийте мигдаль окропом і залиште на 30 хвилин.

Очистіть горіхи від лушпиння.

Подрібніть в блендері всі інгредієнти.

Повинна вийти сирна однорідна маса.

Перекладіть масу в марлю, затягніть і підвісьте на 8-12 годин, щоб стекла зайва рідина.

Потім перекладіть сир на папір для випічки. Запікайте мигдальний сир 30-40 хвилин при температурі 165 градусів.

Мигдальний сир готовий, смачного!