Мідії в сметанному соусі
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви вирішили приготувати на вечерю морепродукти, то придивіться до рецептом мідій в сметанному соусі. Скориставшись цим варіантом, ви отримаєте дуже смачне блюдо, котре сподобається всім домочадцям.
Це дуже апетитне і просте в приготуванні блюдо. Скориставшись рецептом мідій в сметанному соусі, ви зможете дуже швидко приготувати вечерю. Ця страва легке, корисне і дуже поживне. У ньому достатня кількість мікроелементів. Відомо, що в мідіях багато йоду. А соус, який вийшов в результаті приготування, дуже смачно вмочати хлібом. Коли мідії настоятися в цьому соусі, вони стають ще смачніше. Не дивно, що на ранок вони подобаються ще більше.
- Мідії - 500 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Часник - За смаком
- Крем - 4 Ст. Ложки
- Кріп - 1 пучок
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Спеції - За смаком
1. Перед тим як приготувати мідії в сметанному соусі, підготуйте цибуля. Очистіть його і поріжте кубиками. Мідії розморозити (якщо вони заморожені). Очистіть часник. Промийте і наріжте кріп. У сковорідку з розігрітою олією викладіть цибулю. Обсмажте його до золотистого кольору.
2. У сковороду до смаженого цибулі викладіть мідії. Перемішайте і готуйте не більше 5 хвилин. Потім полийте сметаною. Як тільки вона прогріється, посоліть і поперчіть за смаком. Через 1-2 хвилини додайте пропущений через Часничниці часник. Присипте половиною нарізаного кропу. Через хвилину зніміть з вогню.
3. Готову страву перекладіть у високу піалу (салатницю). При подачі перемішайте і посипте зверху другою частиною нарізаного кропу. Подавати блюдо можна теплим і повністю остиглим. Смачного.