Мідії в гострому соусі
(покроковий рецепт з фото)
Чим прикрасити святковий стіл? Один із варіантів - зробити екзотичну закуску, приготувати мідії в гострому соусі в домашніх умовах.
Це дуже просто рецепт приготування мідій в гострому соусі. На приготування страви піде від сили хвилин 40, якщо не брати до уваги часу, яке потрібно на розмороження морепродуктів.
- Мідії - 500 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Часник - 2-4 зубчиків
- Петрушка - 2-3 штук (гілки)
- Вершки - 200 мілілітрів
- Вершкове масло - 100 грам
- Сіль - За смаком
Ми залишаємо мідії в холодній воді на півгодини. Після відкидаємо їх на друшляк і очищаємо.
Ножем очищаємо цибулю від шкірки, промиваємо в холодній воді петрушку. Цибулю нарізаємо дрібними шматочками. Видавлюємо на тарілку часник і шаткуємо петрушку.
Розтоплюємо вершкове масло на сковороді на середньому вогні. Kidaem цибулю. Обсмажуємо його, помішуючи, протягом 2 хвилин. Додаємо мідії. tusim 3 хвилини.
Додаємо часник, сіль і гострі приправи за смаком. Готуємо до тих пір, поки рідина повністю не випарується з каструлі.
Мідії готові. Даємо їм охолонути і подаємо на стіл в якості закуски.