Рецепт Мідії в гострому соусі фото

Мідії в гострому соусі
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Риба та морепродукти , Морепродукти , Мідії і гребінці
Дієтичне харчування
На полуденок , Фуршет
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Чим прикрасити святковий стіл? Один із варіантів - зробити екзотичну закуску, приготувати мідії в гострому соусі в домашніх умовах.

Опис приготування:

Це дуже просто рецепт приготування мідій в гострому соусі. На приготування страви піде від сили хвилин 40, якщо не брати до уваги часу, яке потрібно на розмороження морепродуктів.

  • Мідії - 500 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Часник - 2-4 зубчиків
  • Петрушка - 2-3 штук (гілки)
  • Вершки - 200 мілілітрів
  • Вершкове масло - 100 грам
  • Сіль - За смаком
мідії в гострому соусі - фото крок 1
Ми залишаємо мідії в холодній воді на півгодини. Після відкидаємо їх на друшляк і очищаємо.
мідії в гострому соусі - фото крок 2
Ножем очищаємо цибулю від шкірки, промиваємо в холодній воді петрушку. Цибулю нарізаємо дрібними шматочками. Видавлюємо на тарілку часник і шаткуємо петрушку.
мідії в гострому соусі - фото крок 3
Розтоплюємо вершкове масло на сковороді на середньому вогні. Kidaem цибулю. Обсмажуємо його, помішуючи, протягом 2 хвилин. Додаємо мідії. tusim 3 хвилини.
мідії в гострому соусі - фото крок 4
Додаємо часник, сіль і гострі приправи за смаком. Готуємо до тих пір, поки рідина повністю не випарується з каструлі.
мідії в гострому соусі - фото крок 5
Мідії готові. Даємо їм охолонути і подаємо на стіл в якості закуски.

Схожі рецепти