Курка в гострому соусі по-китайськи
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви хочете урізноманітнити своє меню парочкою екзотичних страв, не поспішайте бігти в супермаркет в відділ делікатесів, адже є рецепт приготування курки в гострому соусі по-китайськи.
Отже, щоб приготувати курку в гострому соусі по-китайськи, бажано використовувати вок. Це традиційна глибока сковорода, яка зазвичай використовується при приготуванні азіатських страв. Через брак вока можна обійтися сковорідкою.
- Куряче філе - 700 грам
- Цибуля - 1 штука
- Морквина - 1 штука
- Гострий перець - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Соєвий соус - 4 Ст. Ложки
- Табаско - 3-4 капель
- Ананасовий сік - 1 Склянка
- Крохмаль - 1 Ст. Ложка
- Сіль - - За смаком
- Перець - - За смаком
- Орегано - - За смаком
- Рослинна олія - - За смаком
Моєму філе в проточній воді. Ріжемо на невеликі шматки.
Перецьь і часник подрібнити в миску з куркою.
Нарізати цибулю кільцями.
Нарізати моркву колами. Додати цибулю і моркву в миску з куркою.
Все перемішуємо. Додаємо Табаско і соєвий соус, прибираємо в холодильник на чверть години.
Щедро поливаємо сковороду або вок рослинним маслом і смажимо курку на великому вогні протягом 5-7 хвилин. Додаємо ананасовий сік, крохмаль, зменшуємо вогонь і тримаємо курку ще 5-7 хвилин.