Рецепт Курка в гострому соусі по-китайськи фото

Курка в гострому соусі по-китайськи
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Птах, Курка
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Якщо ви хочете урізноманітнити своє меню парочкою екзотичних страв, не поспішайте бігти в супермаркет в відділ делікатесів, адже є рецепт приготування курки в гострому соусі по-китайськи.

Отже, щоб приготувати курку в гострому соусі по-китайськи, бажано використовувати вок. Це традиційна глибока сковорода, яка зазвичай використовується при приготуванні азіатських страв. Через брак вока можна обійтися сковорідкою.

  • Куряче філе - 700 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Морквина - 1 штука
  • Гострий перець - 1 штука
  • Часник - 2 зубчики
  • Соєвий соус - 4 Ст. Ложки
  • Табаско - 3-4 капель
  • Ананасовий сік - 1 Склянка
  • Крохмаль - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - - За смаком
  • Перець - - За смаком
  • Орегано - - За смаком
  • Рослинна олія - - За смаком
курка в гострому соусі по-китайськи - фото крок 1
Моєму філе в проточній воді. Ріжемо на невеликі шматки.
курка в гострому соусі по-китайськи - фото крок 2
Перецьь і часник подрібнити в миску з куркою.
курка в гострому соусі по-китайськи - фото крок 3
Нарізати цибулю кільцями.
курка в гострому соусі по-китайськи - фото крок 4
Нарізати моркву колами. Додати цибулю і моркву в миску з куркою.
курка в гострому соусі по-китайськи - фото крок 5
Все перемішуємо. Додаємо Табаско і соєвий соус, прибираємо в холодильник на чверть години.
курка в гострому соусі по-китайськи - фото крок 6
Щедро поливаємо сковороду або вок рослинним маслом і смажимо курку на великому вогні протягом 5-7 хвилин. Додаємо ананасовий сік, крохмаль, зменшуємо вогонь і тримаємо курку ще 5-7 хвилин.

Схожі рецепти