Рецепт Яловичина в гострому соусі фото

Яловичина в гострому соусі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Яловичина
Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 1-2
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Любителям м'ясних страв пропоную рецепт приготування яловичини в гострому соусі. М'ясо виходить ніжним і в міру гострим. Приготування страви не вимагає багато часу і сил. Спробуйте, вам сподобається!

Опис приготування:

Даний рецепт приготування яловичини в гострому соусі не є класичним. Він є одним з найпростіших і швидких - навіть маринування триває не більше години.

  • Яловичина - 450 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Помідори - 800 грам
  • Крем - 200 грам
  • Часник - 5 зубчиків(3 для маринаду, 2 для соусу)
  • Гірчичний - 1 Чайна ложка
  • Оцет винний - 1/4 Ст. Ложки
  • Базилік сушений - 1 Чайна ложка
  • Рослинна олія - За смаком
  • Перець чорний молоти - За смаком
  • Сіль - За смаком
яловичина в гострому соусі - фото крок 1
Промиваємо яловичину в холодній воді і розрізаємо на невеликі шматочки.
яловичина в гострому соусі - фото крок 2
Часник натираємо. Наливаємо в миску з водою укус і гірчицю. Додаємо часник і чорний перець. Все перемішуємо. У маринад кладемо м'ясо і залишаємо в холодильнику на годину.
яловичина в гострому соусі - фото крок 3
Лук очищаємо від лушпиння і ріжемо на кільця.
яловичина в гострому соусі - фото крок 4
Помідори залишаємо в гарячій воді на кілька хвилин. Після цього буде легше ножем зрізати шкірку. Ми залишаємо помідори в блендері і розмішуємо до стану кашки. Якщо немає блендера, можна скористатися м'ясорубкою.
яловичина в гострому соусі - фото крок 5
Через годину обсмажуємо м'ясо на рослинному маслі протягом 5 хвилин.
яловичина в гострому соусі - фото крок 6
Починаємо обсмажувати цибулю на середньому вогні. Коли він стане м'яким, додаємо 2 зубчики часнику, пропущених через прес або подрібнених.
яловичина в гострому соусі - фото крок 7
Додаємо помідорні масу з блендера, сметану, базилік, сіль, перець і тушкуємо все протягом 2-3 хвилин.
яловичина в гострому соусі - фото крок 8
Додаємо в сковороду м'ясо і тушкуємо ще 5-10 хвилин до готовності. Яловичину можна подавати до столу.

Схожі рецепти