Рецепт М'ясо в гострому соусі фото

М'ясо в гострому соусі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Спеціально для любителів гострого м'яса викладаю тут рецепт приготування м'яса в гострому соусі.

Опис приготування:

Щоб приготувати м'ясо в гострому соусі в домашніх умовах, нам знадобиться:

1. Очистити цибулю від шкірки, дрібно нарізати його і окремо обсмажити до золотистої скоринки.

2. У сковорідку з цибулею додати каррі, видавити часник, засипати дрібно порізаний імбир, червоний перець і смажити все протягом 3 хвилин.

3. Тепер додаємо попередньо промите і порізане на кубики м'ясо. Обсмажуємо м'ясо до коричневого кольору.

4. Додаємо йогурт, томатну пасту, порізані на часточки помідори й тушкуємо на повільному вогні протягом години. Кришку закриваємо.

5. На останніх хвилинах готування додаємо подрібнену петрушку.

6. Подаємо до столу гарячим. Смачного!

М'ясо в гострому соусі можна подати з пастою, картоплею, рисом. Замість яловичини можна використовувати будь-яке інше м'ясо на ваш смак. Удачі в приготуванні!

  • Яловичина - 500 грам
  • Помідори - 3 штуки
  • Часник - 2 зубчики
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Імбир - 1 штука
  • Каррі - 0, 5 чайних ложки
  • Йогурт - 2-3 Ст. Ложок
  • Томатна паста - 2 Ст. Ложки
  • Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Перець червоний - За смаком
  • Вода - 1, 5 склянки
  • Петрушка - 1 штука
Щоб приготувати м'ясо в гострому соусі в домашніх умовах, нам знадобиться:

1. Очистити цибулю від шкірки, дрібно нарізати його і окремо обсмажити до золотистої скоринки.

2. У сковорідку з цибулею додати каррі, видавити часник, засипати дрібно порізаний імбир, червоний перець і смажити все протягом 3 хвилин.

3. Тепер додаємо попередньо промите і порізане на кубики м'ясо. Обсмажуємо м'ясо до коричневого кольору.

4. Додаємо йогурт, томатну пасту, порізані на часточки помідори й тушкуємо на повільному вогні протягом години. Кришку закриваємо.

5. На останніх хвилинах готування додаємо подрібнену петрушку.

6. Подаємо до столу гарячим. Смачного!

М'ясо в гострому соусі можна подати з пастою, картоплею, рисом. Замість яловичини можна використовувати будь-яке інше м'ясо на ваш смак. Удачі в приготуванні!

Схожі рецепти