М'ясо в гострому соусі
(покроковий рецепт з фото)
Спеціально для любителів гострого м'яса викладаю тут рецепт приготування м'яса в гострому соусі.
Щоб приготувати м'ясо в гострому соусі в домашніх умовах, нам знадобиться:
1. Очистити цибулю від шкірки, дрібно нарізати його і окремо обсмажити до золотистої скоринки.
2. У сковорідку з цибулею додати каррі, видавити часник, засипати дрібно порізаний імбир, червоний перець і смажити все протягом 3 хвилин.
3. Тепер додаємо попередньо промите і порізане на кубики м'ясо. Обсмажуємо м'ясо до коричневого кольору.
4. Додаємо йогурт, томатну пасту, порізані на часточки помідори й тушкуємо на повільному вогні протягом години. Кришку закриваємо.
5. На останніх хвилинах готування додаємо подрібнену петрушку.
6. Подаємо до столу гарячим. Смачного!
М'ясо в гострому соусі можна подати з пастою, картоплею, рисом. Замість яловичини можна використовувати будь-яке інше м'ясо на ваш смак. Удачі в приготуванні!
- Яловичина - 500 грам
- Помідори - 3 штуки
- Часник - 2 зубчики
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Імбир - 1 штука
- Каррі - 0, 5 чайних ложки
- Йогурт - 2-3 Ст. Ложок
- Томатна паста - 2 Ст. Ложки
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Перець червоний - За смаком
- Вода - 1, 5 склянки
- Петрушка - 1 штука
1. Очистити цибулю від шкірки, дрібно нарізати його і окремо обсмажити до золотистої скоринки.
2. У сковорідку з цибулею додати каррі, видавити часник, засипати дрібно порізаний імбир, червоний перець і смажити все протягом 3 хвилин.
3. Тепер додаємо попередньо промите і порізане на кубики м'ясо. Обсмажуємо м'ясо до коричневого кольору.
4. Додаємо йогурт, томатну пасту, порізані на часточки помідори й тушкуємо на повільному вогні протягом години. Кришку закриваємо.
5. На останніх хвилинах готування додаємо подрібнену петрушку.
6. Подаємо до столу гарячим. Смачного!
М'ясо в гострому соусі можна подати з пастою, картоплею, рисом. Замість яловичини можна використовувати будь-яке інше м'ясо на ваш смак. Удачі в приготуванні!