Помідори в гострому соусі
(покроковий рецепт з фото)
У сезон помідорів можна приготувати чудове блюдо: в міру гостре, соковите і смачне. Мій рецепт з мінімальною кількістю спецій, без гострого перцю. Ви беріть приправи за смаком.
Закуска з помідорів в гострому соусі відмінно підходить до гарячого картоплі, м'яса, птиці, рибі. Готується дуже просто і швидко, беручи до уваги часу, коли закуска повинна настоюватися в холодильнику. Ароматне і дуже смачна страва виходить. Спробуйте!
- Помідор - 500 грам
- Часник - 2-3 зубчиків
- Кріп - 10 грам
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Оцет 9% - 1 Ст. Ложка
- Соєвий соус - 2-3 Ст. Ложок
- Соняшникова олія - 2-3 Ст. Ложок
- Петрушка - 10 грам

Помідори помийте і наріжте великими часточками. Невеликі ріжте на чотири частини.

Часник очистіть і помийте. Також помийте кріп і петрушку.

У чаші блендера подрібніть зелень і часник.

Подрібнену петрушку, кріп і часник перекладіть в піалу або миску. Додайте сіль і цукор.

Влийте 9% оцет.

І соєвий соус.

Суміш зелені, часнику, оцту, соєвого соусу, солі і цукру викладіть в миску з нарізаними помідорами.

Влийте соняшникову олію.

Перемішайте всі інгредієнти і поставте в холодильник на 12 годин.

Помідори в гострому соусі готові. Подавайте на закуску.