Рецепт Мідії Казино фото

Мідії Казино
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Іспанська кухня , Бельгійська кухня
Риба та морепродукти , Морепродукти , Мідії і гребінці
Рецепти для схуднення
На вечерю , Фуршет
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Мідії - розкішний продукт, смачний і дуже поживний (особливо - для чоловіків). Рекомендую спробувати приготувати мідії Казино, якщо не знаєте, як смачно приготувати мідії. Вам сподобається!

Опис приготування:

По-білому заздрю ​​живуть на узбережжі Середземного моря - свіжі і смачні мідії можна їсти кожні день. Мідії - це дуже смачна і, що досить важливо, дуже корисна штука, тому, коли в супермаркеті помічаю гідної якості свіжі мідії, завжди беру, не задумуючись. Навіть незважаючи на ціну.

Якщо готуєте мідії в перший раз, то, мабуть, кращим блюдом для знайомства будуть мідії Казино. Це і досить просто, і дуже смачно, і класика жанру як-ніяк.

Рецепт приготування мідій Казино:

1. М'ясо мідій необхідно відокремити від черепашок (це робиться для того, щоб потім мідії було легше їсти). Мушлі акуратно промиваємо по обидва боки (дуже акуратно - вони тендітні).

2. Обсмажуємо шматочки бекону до рум'яності. Лук і перці нарізаємо дрібними кубиками. При смаженні бекону в сковороді утворюється багато жиру - його потрібно злити (не весь, десь половину). Додаємо овочі до бекону, перемішуємо і обсмажуємо на середньому вогні до м'якості овочів.

3. Вміст сковороди перекладаємо в бледнер і злегка подрібнюємо. Ні в якому разі не однорідності - всього лише трохи розм'якшити нашу зажарку. Остужаем злегка подрібнені овочі з беконом.

4. Змішуємо вершкове масло, устричний соус, лимонний сік і Табаско. Одержаний соус змішуємо з остиглими овочами і беконом. Перемішуємо до однорідності.

5. Розтоплюємо в сковороді невелика кількість вершкового масла, додаємо хлібні крихти, перемішуємо і знімаємо з вогню.

6. Беремо м'ясо мідій, укладаємо зверху на черепашки. У кожну черепашку кладемо приблизно по 1 ç.l. Суміші з овочів, бекону і соусу. Зверху укутуємо все шаром хлібних крихт. Повинна вийти така собі красива човник.

7. Викладаємо черепашки на деко і ставимо на 10 хвилин в духовку, розігріту до 200 градусів.

Готові мідії дістаємо з духовки, злегка скроплюємо соком лайма (або лимон) і подаємо, поки не охололи. Приємного!


  • Мідії - 500 грам
  • Скибочку бекону - 4 штуки
  • Цибулина - 1 штука
  • Перець солодкий жовтий - 1/4 штуки
  • Перець солодкий зелений - 1/4 штуки
  • Вершкове масло - 180 грам
  • Сік лимонний - 15 мілілітрів
  • Соус устричний - 10 мілілітрів
  • Соус Табаско - - За смаком
  • Крихти хлібні - 60 грам
  • Сіль - - За смаком
По-білому заздрю ​​живуть на узбережжі Середземного моря - свіжі і смачні мідії можна їсти кожні день. Мідії - це дуже смачна і, що досить важливо, дуже корисна штука, тому, коли в супермаркеті помічаю гідної якості свіжі мідії, завжди беру, не задумуючись. Навіть незважаючи на ціну.

Якщо готуєте мідії в перший раз, то, мабуть, кращим блюдом для знайомства будуть мідії Казино. Це і досить просто, і дуже смачно, і класика жанру як-ніяк.

Рецепт приготування мідій Казино:

1. М'ясо мідій необхідно відокремити від черепашок (це робиться для того, щоб потім мідії було легше їсти). Мушлі акуратно промиваємо по обидва боки (дуже акуратно - вони тендітні).

2. Обсмажуємо шматочки бекону до рум'яності. Лук і перці нарізаємо дрібними кубиками. При смаженні бекону в сковороді утворюється багато жиру - його потрібно злити (не весь, десь половину). Додаємо овочі до бекону, перемішуємо і обсмажуємо на середньому вогні до м'якості овочів.

3. Вміст сковороди перекладаємо в бледнер і злегка подрібнюємо. Ні в якому разі не однорідності - всього лише трохи розм'якшити нашу зажарку. Остужаем злегка подрібнені овочі з беконом.

4. Змішуємо вершкове масло, устричний соус, лимонний сік і Табаско. Одержаний соус змішуємо з остиглими овочами і беконом. Перемішуємо до однорідності.

5. Розтоплюємо в сковороді невелика кількість вершкового масла, додаємо хлібні крихти, перемішуємо і знімаємо з вогню.

6. Беремо м'ясо мідій, укладаємо зверху на черепашки. У кожну черепашку кладемо приблизно по 1 ç.l. Суміші з овочів, бекону і соусу. Зверху укутуємо все шаром хлібних крихт. Повинна вийти така собі красива човник.

7. Викладаємо черепашки на деко і ставимо на 10 хвилин в духовку, розігріту до 200 градусів.

Готові мідії дістаємо з духовки, злегка скроплюємо соком лайма (або лимон) і подаємо, поки не охололи. Приємного!

Схожі рецепти