Мексиканська сальса
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 3-5
Час приготування: 30 хв.
Мексиканська сальса - це прекрасна композиція, яка є одночасно універсальної і простий, дає широкі можливості для її використання в абсолютно різних стравах. Читайте рецепт!
Опис приготування:
Сальса з помідорів (вона ж піко де гайо, вона ж сальса фреска, вона ж сальса бандера, вона ж сальса Мексикана) - це як там не є класична, прототиповому мексиканська сальса Вона може подаватися як закуска перед основною стравою або як акомпанемент до других страв. Смак у неї свіжий, яскравий, гострий, а поєднання інгредієнтів дуже гармонійне. Така сальса чудово підходить до м'яса. А тепер дивимося простий рецепт мексиканської сальси з фото і готуємо!
- Авокадо - 3 штуки
- Чорна квасоля - 1 штука (консервована в банку)
- Помідори чері - 30-35 штук (можна використовувати виноградні помідори)
- Зелена цибуля - 3-4 штук
- Вапно - 2-3 штук
- Сіль - 1 За смаком
- Перець - 1 За смаком
Чистимо авокадо і нарізаємо його на невеликі шматочки.
Нарізаємо кінзу.
Помідори нарізаємо на навпіл, цибулю ріжемо звичайним чином.
Зливаємо воду з банки з квасолею і промиваємо її. Всі інгредієнти перемішуємо в одній мисці. Нехай сальса трохи настоїться перед подачею на стіл.