Рецепт Мексиканська сальса фото

Мексиканська сальса
(покроковий рецепт з фото)

Мексиканська кухня
Тісто , Дріжджове тісто
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю , На швидку руку
Гарніри , Салати
Кількість порцій: 3-5
Час приготування: 30 хв.

Мексиканська сальса - це прекрасна композиція, яка є одночасно універсальної і простий, дає широкі можливості для її використання в абсолютно різних стравах. Читайте рецепт!

Опис приготування:

Сальса з помідорів (вона ж піко де гайо, вона ж сальса фреска, вона ж сальса бандера, вона ж сальса Мексикана) - це як там не є класична, прототиповому мексиканська сальса Вона може подаватися як закуска перед основною стравою або як акомпанемент до других страв. Смак у неї свіжий, яскравий, гострий, а поєднання інгредієнтів дуже гармонійне. Така сальса чудово підходить до м'яса. А тепер дивимося простий рецепт мексиканської сальси з фото і готуємо!

  • Авокадо - 3 штуки
  • Чорна квасоля - 1 штука (консервована в банку)
  • Помідори чері - 30-35 штук (можна використовувати виноградні помідори)
  • Зелена цибуля - 3-4 штук
  • Вапно - 2-3 штук
  • Сіль - 1 За смаком
  • Перець - 1 За смаком
мексиканська сальса - фото крок 1
Чистимо авокадо і нарізаємо його на невеликі шматочки.
мексиканська сальса - фото крок 2
Нарізаємо кінзу.
мексиканська сальса - фото крок 3
Помідори нарізаємо на навпіл, цибулю ріжемо звичайним чином.
мексиканська сальса - фото крок 4
Зливаємо воду з банки з квасолею і промиваємо її. Всі інгредієнти перемішуємо в одній мисці. Нехай сальса трохи настоїться перед подачею на стіл.

Схожі рецепти