Рецепт Brown-мексиканська фото

Brown-мексиканська
(покроковий рецепт з фото)

Мексиканська кухня
Борошно , Молочні продукти , Яйця , Шоколад , Вершкове масло
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На полуденок
Випічка , Солодке , Гостре
Кількість порцій: 6
Час приготування: 40 хв.

Про мексиканської кухні ми точно скажемо, що в ній багато спецій і вона гостра. Ця відмінна риса може бути відображена не тільки в гарячих стравах і закусках, але і у випічці. Не вірите? тоді читайте!

Опис приготування:

Багатьом поєднання гострого і солодкого здасться дивним, але ви тільки спробуєте і зрозумієте, що шоколад з перцем - це знахідка. Це просто ми звикли до молочного смаку. А тепер вам потрібно дізнатися про те, як приготувати Брауні по-мексиканськи. До речі, зробити тістечко дуже просто, не варто зволікати!

  • Темний шоколад - 120 грам
  • Вершкове масло - 90 грам
  • Цукор білий - 150 грам
  • Цукор коричневий - 45 грам
  • Борошно пшеничне - 55 грам
  • Яйце - 2 штуки
  • Ванільний екстракт - 1 Чайна ложка
  • Кориця мелена - 0, 5 чайних ложки
  • Каєнський перець - 0, 5 чайних ложки
  • Сіль - 0, 25 чайних ложки
  • Гвоздика мелена - 1 щіпка
Brown-мексиканська - фото крок 1
1. Зробіть водяну баню. У миску викладіть шоколад і масло. Як вони почнуть танути, додайте до них обидва види цукру. Помішуючи, розтопіть цукор. Потім дайте суміші охолонути пару хвилин.
Brown-мексиканська - фото крок 2
2. Потім в рідку масу умішайте яйця, борошно, спеції і сіль. Рідке тісто влийте в прямокутну форму для випічки.
Brown-мексиканська - фото крок 3
3. Випікайте тістечко 25 хвилин при 180 градусах в духовці.
Brown-мексиканська - фото крок 4
4. Після цього Браун остудіть і наріжте квадратами перед подачею. Приємного чаювання!

Схожі рецепти