Brown-мексиканська
(покроковий рецепт з фото)
Про мексиканської кухні ми точно скажемо, що в ній багато спецій і вона гостра. Ця відмінна риса може бути відображена не тільки в гарячих стравах і закусках, але і у випічці. Не вірите? тоді читайте!
Багатьом поєднання гострого і солодкого здасться дивним, але ви тільки спробуєте і зрозумієте, що шоколад з перцем - це знахідка. Це просто ми звикли до молочного смаку. А тепер вам потрібно дізнатися про те, як приготувати Брауні по-мексиканськи. До речі, зробити тістечко дуже просто, не варто зволікати!
- Темний шоколад - 120 грам
- Вершкове масло - 90 грам
- Цукор білий - 150 грам
- Цукор коричневий - 45 грам
- Борошно пшеничне - 55 грам
- Яйце - 2 штуки
- Ванільний екстракт - 1 Чайна ложка
- Кориця мелена - 0, 5 чайних ложки
- Каєнський перець - 0, 5 чайних ложки
- Сіль - 0, 25 чайних ложки
- Гвоздика мелена - 1 щіпка
1. Зробіть водяну баню. У миску викладіть шоколад і масло. Як вони почнуть танути, додайте до них обидва види цукру. Помішуючи, розтопіть цукор. Потім дайте суміші охолонути пару хвилин.
2. Потім в рідку масу умішайте яйця, борошно, спеції і сіль. Рідке тісто влийте в прямокутну форму для випічки.
3. Випікайте тістечко 25 хвилин при 180 градусах в духовці.
4. Після цього Браун остудіть і наріжте квадратами перед подачею. Приємного чаювання!