Рецепт Мексиканська перепічка фото

Мексиканська перепічка
(покроковий рецепт з фото)

Мексиканська кухня
Тісто, Борошно
Пісні страви
На обід, На вечерю, На сніданок
Випічка, Коржі

Рецепт приготування мексиканської коржі досить простий, незважаючи на це, її не часто готують господині. Дуже даремно, адже така коржик цілком може замінити хліб і стати основою для смачних ролів.

Така мексиканська перепічка прекрасно поєднується не тільки з салатами і м'ясом, але і може використовуватися для солодких джемів. Це просте блюдо, яке носить назву тортилья, потрібно обов'язково спробувати приготувати вдома.

  • Заголовок для палітурки - 3 склянки
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Розпушувач - 0.5 чайних ложки
  • Вода - 1 Склянка
мексиканська перепічка - фото крок 1
1. Як зробити мексиканську корж? Все досить просто. Для початку необхідно просіяти кукурудзяну муку і з'єднати її з сіллю. Додати розпушувач і масло. Ретельно перемішати і поступово додавати воду.
мексиканська перепічка - фото крок 2
2. Перекласти тісто на присипану борошном поверхню і розім'яти руками. Воно повинно вийти досить еластичним і м'яким.
мексиканська перепічка - фото крок 3
3. Тепер потрібно дати тісту трохи відпочити. Перекласти його в мисочку і накрити рушником. Залишити хвилин на 15 в теплому місці.
мексиканська перепічка - фото крок 4
4. Тісто трошки полежав і його можна розділити на однакові частини (8-10 штук) гострим ножем.
мексиканська перепічка - фото крок 5
5. З кожного шматочка для початку сформувати кульку, а потім розкачати його. Мексиканська перепічка в домашніх умовах повинна бути дуже тонкою.
мексиканська перепічка - фото крок 6
6. Розігріти трохи сковороду. Додавати масло не потрібно. Викласти корж і на середньому вогні смажити близько 20-30 секунд, потім перевернути і смажити ще близько 10-20 секунд. Ось все, коржі готові. Щоб вони не підсихали, їх краще всього загорнути в рушник і відправити в холодильник. При бажанні перед вживанням можна трохи підігріти коржі і подавати до столу.

Схожі рецепти