Мексиканська перепічка тортилья
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви хочете покуштувати мексиканське блюдо домашнього приготування, то подивіться, як приготувати мексиканську корж тортилью. Готувати будемо з суміші борошна і висівок, тому буде корисно.
Коржі готуються максимально прісними, так як мексиканці люблять гострі начинки для тортилий. Вибух смаку і так буде забезпечений
Якщо ви хочете зробити пісний варіант, то в якості шортенінга вибирайте напівтверді варіанти рослинних жирів. До речі, кому не зрозуміло, şortenïng - це кондитерський жир.
- Борошно пшеничне - 180 грам
- Пшеничні паростки - 30 грам
- Вівсяні пластівці - 90 грам (або пшеничні)
- Вода тепла - 180 мілілітрів
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Şortenïng - 40 грам
У миску просійте борошно, висівки, подрібнені паростки, сіль і розпушувач.
Додайте шортенінг і розітріть все руками в крихту.
Додайте воду і вимішайте тісто.
Тісто має вийти трохи тягучим. Розділіть його на 12 частин і з кожної розкачати максимально тонкий корж.
Розігрійте суху сковороду і випікайте коржі по 30 секунд з кожної сторони.