Рецепт Мексиканська перепічка тортилья фото

Мексиканська перепічка тортилья
(покроковий рецепт з фото)

Мексиканська кухня
Борошно
Пісні страви
На полуденок, На швидку руку, На сніданок
Випічка, Коржі

Якщо ви хочете покуштувати мексиканське блюдо домашнього приготування, то подивіться, як приготувати мексиканську корж тортилью. Готувати будемо з суміші борошна і висівок, тому буде корисно.

Коржі готуються максимально прісними, так як мексиканці люблять гострі начинки для тортилий. Вибух смаку і так буде забезпечений

Якщо ви хочете зробити пісний варіант, то в якості шортенінга вибирайте напівтверді варіанти рослинних жирів. До речі, кому не зрозуміло, şortenïng - це кондитерський жир.

  • Борошно пшеничне - 180 грам
  • Пшеничні паростки - 30 грам
  • Вівсяні пластівці - 90 грам (або пшеничні)
  • Вода тепла - 180 мілілітрів
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Şortenïng - 40 грам
мексиканська перепічка тортилья - фото крок 1
У миску просійте борошно, висівки, подрібнені паростки, сіль і розпушувач.
мексиканська перепічка тортилья - фото крок 2
Додайте шортенінг і розітріть все руками в крихту.
мексиканська перепічка тортилья - фото крок 3
Додайте воду і вимішайте тісто.
мексиканська перепічка тортилья - фото крок 4
Тісто має вийти трохи тягучим. Розділіть його на 12 частин і з кожної розкачати максимально тонкий корж.
мексиканська перепічка тортилья - фото крок 5
Розігрійте суху сковороду і випікайте коржі по 30 секунд з кожної сторони.

Схожі рецепти