Рецепт Мексиканська перепічка тортилья фото

Мексиканська перепічка тортилья
(покроковий рецепт з фото)

Мексиканська кухня
Борошно
Пісні страви
На полуденок , На швидку руку , На сніданок
Випічка , Коржі
Кількість порцій: 12
Час приготування: 30 хв.

Якщо ви хочете покуштувати мексиканське блюдо домашнього приготування, то подивіться, як приготувати мексиканську корж тортилью. Готувати будемо з суміші борошна і висівок, тому буде корисно.

Опис приготування:

Коржі готуються максимально прісними, так як мексиканці люблять гострі начинки для тортилий. Вибух смаку і так буде забезпечений

Якщо ви хочете зробити пісний варіант, то в якості шортенінга вибирайте напівтверді варіанти рослинних жирів. До речі, кому не зрозуміло, şortenïng - це кондитерський жир.

  • Борошно пшеничне - 180 грам
  • Пшеничні паростки - 30 грам
  • Вівсяні пластівці - 90 грам (або пшеничні)
  • Вода тепла - 180 мілілітрів
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Şortenïng - 40 грам
мексиканська перепічка тортилья - фото крок 1
У миску просійте борошно, висівки, подрібнені паростки, сіль і розпушувач.
мексиканська перепічка тортилья - фото крок 2
Додайте шортенінг і розітріть все руками в крихту.
мексиканська перепічка тортилья - фото крок 3
Додайте воду і вимішайте тісто.
мексиканська перепічка тортилья - фото крок 4
Тісто має вийти трохи тягучим. Розділіть його на 12 частин і з кожної розкачати максимально тонкий корж.
мексиканська перепічка тортилья - фото крок 5
Розігрійте суху сковороду і випікайте коржі по 30 секунд з кожної сторони.

Схожі рецепти