Тортилья для 5 хвилин
(покроковий рецепт з фото)
Тортілья в Мексиці - як картопляні чіпси у нас. Коржі використовують для подачі або готують з них смачну вуличну їжу. І ви, як приготувати тортилью за 5 хвилин? Швидше записуйте рецепт.
Для коржів в цьому рецепті використовується звичайна пшенична мука. Вам не потрібно витрачати час на тісто, тому весь процес і займає так мало часу. Готові коржі виходять хрусткими. Подавайте їх з соусом або використовуйте як ложку, а також покладіть між ними будь-яку начинку і їжте як буріто.
- Борошно - 2 склянки
- Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Вода - 3/4 склянки
1. Змішайте борошно, розпушувач і сіль. Додайте до борошняної суміші м'яке вершкове масло, розбийте в крихту, потім влийте воду і замісити тісто. Розділіть його на 12 частин.
2. Розкачайте кожну між 2 листами пергаменту в тонкий корж.
3. Розігрійте суху сковороду і викладіть коржі, обсмажуйте по 1-2 хвилини з кожного боку. Смачного!