Рецепт Тортилья для 5 хвилин фото

Тортилья для 5 хвилин
(покроковий рецепт з фото)

Мексиканська кухня
Борошно, Молочні продукти, Вершкове масло
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На полуденок, На швидку руку, На сніданок
Випічка, Тортілья

Тортілья в Мексиці - як картопляні чіпси у нас. Коржі використовують для подачі або готують з них смачну вуличну їжу. І ви, як приготувати тортилью за 5 хвилин? Швидше записуйте рецепт.

Для коржів в цьому рецепті використовується звичайна пшенична мука. Вам не потрібно витрачати час на тісто, тому весь процес і займає так мало часу. Готові коржі виходять хрусткими. Подавайте їх з соусом або використовуйте як ложку, а також покладіть між ними будь-яку начинку і їжте як буріто.

  • Борошно - 2 склянки
  • Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
  • Вода - 3/4 склянки
тортилья для 5 хвилин - фото крок 1
1. Змішайте борошно, розпушувач і сіль. Додайте до борошняної суміші м'яке вершкове масло, розбийте в крихту, потім влийте воду і замісити тісто. Розділіть його на 12 частин.
тортилья для 5 хвилин - фото крок 2
2. Розкачайте кожну між 2 листами пергаменту в тонкий корж.
тортилья для 5 хвилин - фото крок 3
3. Розігрійте суху сковороду і викладіть коржі, обсмажуйте по 1-2 хвилини з кожного боку. Смачного!

Схожі рецепти