Каша для 5 хвилин
(покроковий рецепт з фото)
Таку кашу за 5 хвилин в домашніх умовах я зазвичай готую на сніданок. Смачно, корисно і дуже ситно, адже каші заряджають нас енергією надовго! А через те, що беремо пшоняну кашу, то і дуже швидко!
Хочу відразу ж відзначити, що рецепт приготування каші за 5 хвилин, ясне діло, може зміняться, як ви того побажаєте. Наприклад, замінити пшоно вівсяними пластівцями, а чорнослив - будь-якими іншими фруктами або сухофруктами (в залежності від сезону, ясне діло). Словом, ви можете таке просте рецепт каші за 5 хвилин повністю підлаштувати під себе! Бажаю вам здорових сніданків і хорошого апетиту!
- Пшоно - 1 Склянка
- Вода - 2 склянки
- Чорнослив - 1/2 склянки
- Грецькі горіхи - 2 Ст. Ложки
- Вершкове масло - За смаком
- Цукор - За смаком
1. Чорнослив відразу ж запарити окропом і відставити в сторону, нехай набрякне.
2. Пшоняну кашу добряче промиваємо, перемішаємо з цукром і ставимо на вогонь, заливши водою. Кашу треба постійно заважати, щоб не пригоріла.
3. Тепер горіхи товчемо в ступі, додамо до вже готової каші. Перемішаємо, додамо масло, ще раз перемішати.
4. В останню чергу додайте чорнослив, ще раз перемішайте. Можна подавати! Смачного!