Рецепт Молочні печенюшки (коржики) для 20 хвилин фото

Молочні печенюшки (коржики) для 20 хвилин
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно, Молочні продукти, Яйця, Молоко
Вегетаріанське харчування, ПП рецепти
На полуденок, На швидку руку, На сніданок
Випічка, Печиво, Коржики

Якщо ви давно шукали печиво, яке готується за все 20 хвилин і до того ж має дивовижний аромат, цей рецепт вам ідеально підійде! Печиво виходить дуже ароматним, ніжним і повітряним.

Це чудове печиво прикрасить будь-яке чаювання не тільки своїм виглядом, але і ароматом, так як тісто по цьому рецепту необхідно замісити на молоці. Дуже ніжне і повітряне печиво, яке можна дуже легко і швидко приготувати, що особливо важливо, якщо гості вже на порозі! Більш того, печиво кілька днів залишається свіжим, хоча навряд чи воно залишиться у вас надовго. Рекомендую і розповідаю, як приготувати молочні печенюшки (коржики) для 20 хвилин!

  • Цукор - 200 грам
  • Борошно - 500 грам
  • Вершкове масло - 150 грам
  • Молоко - 100 мілілітрів
  • Яйця - 2 штуки
  • Сода - 1 Чайна ложка
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
молочні печенюшки (коржики) для 20 хвилин - фото крок 1
1. Розм'якшене вершкове масло розітріть з цукром за допомогою міксера. Додайте по одному яйця, не припиняючи збивати. Невеликими порціями влийте молоко, поступово збиваючи все до однорідної маси.
молочні печенюшки (коржики) для 20 хвилин - фото крок 2
2. Просійте в молочну масу борошно, додайте соду і розпушувач, замісіть тісто. При необхідності додайте ще борошна.
молочні печенюшки (коржики) для 20 хвилин - фото крок 3
3. Розкачайте тісто в пласт товщиною 1 см і виріжте печиво за допомогою різних формочок.
молочні печенюшки (коржики) для 20 хвилин - фото крок 4
4. Випікайте печиво в розігрітій до 180 градусів духовці 15 хвилин. Посипте цукровою пудрою. Смачного!

Схожі рецепти