Рецепт Молочні печенюшки (коржики) для 20 хвилин фото

Молочні печенюшки (коржики) для 20 хвилин
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Борошно , Молочні продукти , Яйця , Молоко
Вегетаріанське харчування , ПП рецепти
На полуденок , На швидку руку , На сніданок
Випічка , Печиво , Коржики
Кількість порцій: 6-7
Час приготування: 20 хв.

Якщо ви давно шукали печиво, яке готується за все 20 хвилин і до того ж має дивовижний аромат, цей рецепт вам ідеально підійде! Печиво виходить дуже ароматним, ніжним і повітряним.

Опис приготування:

Це чудове печиво прикрасить будь-яке чаювання не тільки своїм виглядом, але і ароматом, так як тісто по цьому рецепту необхідно замісити на молоці. Дуже ніжне і повітряне печиво, яке можна дуже легко і швидко приготувати, що особливо важливо, якщо гості вже на порозі! Більш того, печиво кілька днів залишається свіжим, хоча навряд чи воно залишиться у вас надовго. Рекомендую і розповідаю, як приготувати молочні печенюшки (коржики) для 20 хвилин!

  • Цукор - 200 грам
  • Борошно - 500 грам
  • Вершкове масло - 150 грам
  • Молоко - 100 мілілітрів
  • Яйця - 2 штуки
  • Сода - 1 Чайна ложка
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
молочні печенюшки (коржики) для 20 хвилин - фото крок 1
1. Розм'якшене вершкове масло розітріть з цукром за допомогою міксера. Додайте по одному яйця, не припиняючи збивати. Невеликими порціями влийте молоко, поступово збиваючи все до однорідної маси.
молочні печенюшки (коржики) для 20 хвилин - фото крок 2
2. Просійте в молочну масу борошно, додайте соду і розпушувач, замісіть тісто. При необхідності додайте ще борошна.
молочні печенюшки (коржики) для 20 хвилин - фото крок 3
3. Розкачайте тісто в пласт товщиною 1 см і виріжте печиво за допомогою різних формочок.
молочні печенюшки (коржики) для 20 хвилин - фото крок 4
4. Випікайте печиво в розігрітій до 180 градусів духовці 15 хвилин. Посипте цукровою пудрою. Смачного!

Схожі рецепти