Молочні печенюшки (коржики) для 20 хвилин
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви давно шукали печиво, яке готується за все 20 хвилин і до того ж має дивовижний аромат, цей рецепт вам ідеально підійде! Печиво виходить дуже ароматним, ніжним і повітряним.
Це чудове печиво прикрасить будь-яке чаювання не тільки своїм виглядом, але і ароматом, так як тісто по цьому рецепту необхідно замісити на молоці. Дуже ніжне і повітряне печиво, яке можна дуже легко і швидко приготувати, що особливо важливо, якщо гості вже на порозі! Більш того, печиво кілька днів залишається свіжим, хоча навряд чи воно залишиться у вас надовго. Рекомендую і розповідаю, як приготувати молочні печенюшки (коржики) для 20 хвилин!
- Цукор - 200 грам
- Борошно - 500 грам
- Вершкове масло - 150 грам
- Молоко - 100 мілілітрів
- Яйця - 2 штуки
- Сода - 1 Чайна ложка
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
1. Розм'якшене вершкове масло розітріть з цукром за допомогою міксера. Додайте по одному яйця, не припиняючи збивати. Невеликими порціями влийте молоко, поступово збиваючи все до однорідної маси.
2. Просійте в молочну масу борошно, додайте соду і розпушувач, замісіть тісто. При необхідності додайте ще борошна.
3. Розкачайте тісто в пласт товщиною 1 см і виріжте печиво за допомогою різних формочок.
4. Випікайте печиво в розігрітій до 180 градусів духовці 15 хвилин. Посипте цукровою пудрою. Смачного!