Печенюшки до чаю швидко
(покроковий рецепт з фото)
Всім привіт! Сьогодні хочеться розповісти вам, як приготувати печиво до чаю швидко і смачно. Такі печива сподобаються і дорослим і дітям, так що уважно виконуйте інструкції рецепта!
Рецепт цього печива сподобається господиням, які не мають великою кількістю часу, але хочуть порадувати своїх рідних і близьких чимось смачненьким. Крім цього результат виходить настільки смачним, що надовго ці печеньки у вас не затримаються, повірте! Смачного!
- Яйця - 2 штуки
- Ванільний цукор - 10 грам
- Борошно - 230 грам
- Цукрова пудра - 80 грам
- Вершкове масло - 120 грам
- Лимонна цедра - 3/4 чайних ложки
1
Духовку потрібно розігріти до 175 градусів. Деко застилає пергаментним папером, яку також потрібно змастити вершковим або рослинним маслом і присипати борошном.
2
В окремій ємності змішуємо цукор і посіяну борошно. Додаємо в суміш розм'якшене вершкове масло і два яєчних жовтки. Ретельно все перемішуємо, додаючи лимонну цедру. Вимішуємо тісто протягом 5-10 хвилин до тих пір, поки воно не стане еластичним і не перестане липнути до рук.
3
Формуємо з тіста "ковбаску" і розрізаємо її на шматочки. Далі розгортає тісто і за допомогою будь-якої форми видавлюємо фігурки. Випікати такі печенюшки необхідно протягом 10 хвилин.