Рецепт Курка «терияки» для 15 хвилин фото

Курка «терияки» для 15 хвилин
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
Птах , Курка , Куряче філе , Імбир , Мед
Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , На швидку руку
Гарячі страви
Кількість порцій: 2
Час приготування: 15 хв.

Пропоную сьогодні спробувати курку"Теріякі" для 15 хвилин, це швидкий і смачну вечерю. Чоловіки високо оцінять ваші старання, адже курочка просто чудова, в густому і смачне соусі!

Опис приготування:

Всього за 15 хвилин апетитна курочка буде готова, причому цей час з підготовкою продуктів! правда, швидко? А як смачно! Обов'язково спробуйте курочку, і загляньте в мій рецепт, Щоб дізнатися, як приготувати курку"Теріякі" для 15 хвилин! хай щастить!

  • Куряче філе - 300 грам
  • Мед натуральний - 40 мілілітрів
  • Соєвий соус - 50 мілілітрів
  • Рисовий оцет - 2 Ст. Ложки (можна замінити яблучним)
  • Імбир мелений (порошок) - 0, 5 чайних ложки
  • Часник - 2 зубчики
  • Крохмаль - 1 Ст. Ложка
  • Цибуля - 1 пучок
  • Перець чорний мелений - За смаком
  • Кунжут - За смаком
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
курка
Отже, підготуйте продукти. Вимийте куряче філе, обсушити, зайва волога не потрібна. Очистіть часник. Приступимо!
курка
Куряче філе порізати невеликими шматочками або довгими смужками.
курка
Змішайте в глибокій посудині: мідь, соєвий соус, рубаний часник, рисовий оцет, мелений імбир, крохмаль і чорний перець мелений.
курка
На двох столових ложках олії обсмажте на великому вогні шматочки курячого філе до золотистого кольору.
курка
В кінці смаження влийте тонкою цівкою суміш, постійно помішуючи, смажте, поки шматочки м'яса не стануть покриті соусом з усіх боків. На це піде всього пара хвилин, а то і менше, соус швидко стає густим.
курка
Подавайте курку"Теріякі" з вареним рисом, овочами свіжими або вареними, посипавши подрібненою цибулею і кунжутом. Смачного!

Схожі рецепти