Курка «терияки» для 15 хвилин
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную сьогодні спробувати курку "теріякі" для 15 хвилин, це швидкий і смачну вечерю. Чоловіки високо оцінять ваші старання, адже курочка просто чудова, в густому і смачне соусі!
Всього за 15 хвилин апетитна курочка буде готова, причому цей час з підготовкою продуктів! правда, швидко? А як смачно! Обов'язково спробуйте курочку, і загляньте в мій рецепт, Щоб дізнатися, як приготувати курку "теріякі" для 15 хвилин! хай щастить!
- Куряче філе - 300 грам
- Мед натуральний - 40 мілілітрів
- Соєвий соус - 50 мілілітрів
- Рисовий оцет - 2 Ст. Ложки (можна замінити яблучним)
- Імбир мелений (порошок) - 0, 5 чайних ложки
- Часник - 2 зубчики
- Крохмаль - 1 Ст. Ложка
- Цибуля - 1 пучок
- Перець чорний мелений - За смаком
- Кунжут - За смаком
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
Отже, підготуйте продукти. Вимийте куряче філе, обсушити, зайва волога не потрібна. Очистіть часник. Приступимо!
Куряче філе порізати невеликими шматочками або довгими смужками.
Змішайте в глибокій посудині: мідь, соєвий соус, рубаний часник, рисовий оцет, мелений імбир, крохмаль і чорний перець мелений.
На двох столових ложках олії обсмажте на великому вогні шматочки курячого філе до золотистого кольору.
В кінці смаження влийте тонкою цівкою суміш, постійно помішуючи, смажте, поки шматочки м'яса не стануть покриті соусом з усіх боків. На це піде всього пара хвилин, а то і менше, соус швидко стає густим.
Подавайте курку "теріякі" з вареним рисом, овочами свіжими або вареними, посипавши подрібненою цибулею і кунжутом. Смачного!