Мексиканська кесаділья
(покроковий рецепт з фото)
Мексиканська кесаділья - дуже смачне і традиційно гостре блюдо мексиканської кухні. Готується блюдо протягом 15 хвилин, тому ідеально підходить для швидкого сніданку, обіду, вечері або перекусу.
Мексиканська кесаділья - дуже смачна страва, яке готувати досить легко. Найцікавіше і складне в процесі приготування - це перевертати кесадільі. У мене ще ні разу не вийшло перевернути кесаділью ідеально, щоб з неї нічого не вивалилося. Може у вас вийде
Класичний рецепт кесадільі трохи відрізняється від цього рецепта, але принцип приготування один і той же. Можу додати, що в начинку можуть йти самі різні продукти (ті що є в холодильнику), тобто. Ковбаска, консервовані боби, помідори, огірочки і до безкінечності.
Хай щастить!
- Тортилії - 6 штук(1 пачка)
- Куряче філе - 300 грам
- Цибуля - 1 штука
- Болгарський перець - 1 штука
- Перці Халапеньо - - За смаком
- Тертий сир - 300 грам
Курку нарізаємо кубиками, солимо, перчимо і обсмажуємо в сковорідці в невеликій кількості масла.
Цибулю і перець нарізаємо.
Цибулю і перець також обсмажуємо в сковорідці.
Відкриваємо банку гострих маринованих перчиком халапеньо.
Потім в сковорідку додаємо крапельку масла і кладемо тортилью. Обсмажуємо її з кожного боку по 10 секунд. Потім те ж саме робимо з другої тортилії.
На тортилью викладаємо спочатку цибулю з перцем, потім курку, перчики і останнім шаром викладаємо тертий сир.
Накриваємо її другий тортилії і притискаємо її лопаткою. Важно не спалить тортилью, тому зменшуємо вогонь до мінімуму. Потім робимо складний маневр - перевертаємо кесаділью. Трохи гріємо її і викладаємо на тарілку.
Провертає цей маневр тричі (всього 6 тортилий). Потім нарізаємо і подаємо до столу з яким-небудь смачним соусом. Наприклад, з соусом песто або сальса. Смачного!