Рецепт Майонезний соус фото

Майонезний соус
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Молочні продукти , Вершки , Майонез
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Соуси , Для птахів , До риби , До салату
Кількість порцій: 5-7
Час приготування: 15 хв.

Пропоную приготувати смачний і цікавий соус на основі майонезу. Урізноманітніть стандартний майонез на свій смак!

Опис приготування:

Пропоную приготувати два соуси. Апельсиновий відмінно підходить до будь-якої птиці, креветки, свинині, рису. Другий соус підходить для риби: смаженої, вареної, печеної.

  • Майонез - 150 грам (для апельсинового соусу)
  • Вершки - 100 мілілітрів(20% жирності)
  • Апельсин - 1 штука
  • Гірчиця зернова - 1 Ст. Ложка (не гостра)
  • Каррі порошок - 1/2 чайних ложки
  • Чилі свіжий - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Майонез - 200 грам (для соусу до риби
    )
  • Солоний огірок - 2 штуки (дрібний)
  • Зелена цибуля - 2 штуки (тільки зелень)
  • Чорний перець - За смаком
майонезний соус - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти.
майонезний соус - фото крок 2
Соус до риби. Дуже дрібно нарубати кубиками солоний огірок. Дрібно наріжте зелену цибулю.
майонезний соус - фото крок 3
Викладіть в миску і додайте майонез. Поперчіть і перемішайте.
майонезний соус - фото крок 4
Подавайте до риби в будь-якому вигляді.
майонезний соус - фото крок 5
Апельсиновий соус. Змішайте майонез з дрібкою тертої цедри апельсина і порошком карі.
майонезний соус - фото крок 6
Додайте дрібно посічену м'якоть половини апельсина без плівок і перегородок, гірчицю і дрібно нарізану свіжий чилі. Додати сіль за смаком. Перемішайте.
майонезний соус - фото крок 7
Поступово вливайте жирні вершки і перемішайте до однорідності.
майонезний соус - фото крок 8
Подавайте соус до страв з птиці, Креветки або рись.

Схожі рецепти