Майонезний пиріг
(покроковий рецепт з фото)
Треба нагодувати велику компанію, але ви не знаєте, що приготувати? Спробуйте дуже смачний майонезний пиріг з беконом та помідорами. Це просто неземне задоволення! Використовуйте листкове тісто.
Дуже простий спосіб приготувати майонезний пиріг - це зробити заливку з майонезу і тертого сиру. Для начинки можете використовувати як овочі, так і м'ясо. Наприклад, замість бекону можете взяти курку або інші м'ясні продукти. Чим більше зелені покладіть, тим краще. Вона надає неймовірний аромат страви.
Дивіться, як приготувати майонезний пиріг на основі листкового тіста.
- Листкове тісто - 300-400 грам
- Помідори - 2-3 штук
- Зелена цибуля - 4-5 штук
- Базилік - 2-3 штук
- Бекон - 150-200 грам
- Спеції - За смаком
1
Насамперед приготуйте основу пирога. Якщо ви використовуєте готове заморожене тісто, необхідно розморозити його заздалегідь і розкачайте. Викладіть тісто за формою і обріжте краю по контуру бортів. Виделкою зробіть проколи, щоб тісто не здулося при випіканні.
Розігрійте духовку до 200 З.
Надішліть основу випікатися на 10-12 хвилин.
Розігрійте духовку до 200 З.
Надішліть основу випікатися на 10-12 хвилин.
2
Поки основа випікається, поріжте помідори скибочками (можна кільцями або півкільцями), зелень порубати. Бекон поріжте скибочками (або кубиками) і обсмажте, щоб хрустів.
3
Дістаньте основу з духовки, дайте трохи охолонути, а температуру в духовці зменшіть до 175-180 З.
Викладіть рівномірно на основу помідори, sverhu сіль і poperčite, посипте рубаною зеленню, зверху викладіть бекон.
Викладіть рівномірно на основу помідори, sverhu сіль і poperčite, посипте рубаною зеленню, зверху викладіть бекон.
4
Змішайте в мисці майонез і тертий сир. Отриманою сумішшю змастіть пиріг зверху і відправте в духовку на 30-35 хвилин.
Якщо бортики з тіста почнуть підгоряти, накрийте їх фольгою.
Якщо бортики з тіста почнуть підгоряти, накрийте їх фольгою.
5
Готовий майонезний пиріг посипте зеленню і беконом, можете подавати.
Смачного!
Смачного!