Рецепт Майонезний пиріг фото

Майонезний пиріг
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Тісто , М'ясо , Овочі , Субпродукти , Молочні продукти , Сир , Помідор , Листкове тісто , Бекон
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Випічка , Пироги , Страви з начинкою
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Треба нагодувати велику компанію, але ви не знаєте, що приготувати? Спробуйте дуже смачний майонезний пиріг з беконом та помідорами. Це просто неземне задоволення! Використовуйте листкове тісто.

Опис приготування:

Дуже простий спосіб приготувати майонезний пиріг - це зробити заливку з майонезу і тертого сиру. Для начинки можете використовувати як овочі, так і м'ясо. Наприклад, замість бекону можете взяти курку або інші м'ясні продукти. Чим більше зелені покладіть, тим краще. Вона надає неймовірний аромат страви.

Дивіться, як приготувати майонезний пиріг на основі листкового тіста.

  • Листкове тісто - 300-400 грам
  • Помідори - 2-3 штук
  • Зелена цибуля - 4-5 штук
  • Базилік - 2-3 штук
  • Бекон - 150-200 грам
  • Спеції - За смаком
1
Насамперед приготуйте основу пирога. Якщо ви використовуєте готове заморожене тісто, необхідно розморозити його заздалегідь і розкачайте. Викладіть тісто за формою і обріжте краю по контуру бортів. Виделкою зробіть проколи, щоб тісто не здулося при випіканні.
Розігрійте духовку до 200 З.
Надішліть основу випікатися на 10-12 хвилин.
2
Поки основа випікається, поріжте помідори скибочками (можна кільцями або півкільцями), зелень порубати. Бекон поріжте скибочками (або кубиками) і обсмажте, щоб хрустів.
3
Дістаньте основу з духовки, дайте трохи охолонути, а температуру в духовці зменшіть до 175-180 З.
Викладіть рівномірно на основу помідори, sverhu сіль і poperčite, посипте рубаною зеленню, зверху викладіть бекон.
4
Змішайте в мисці майонез і тертий сир. Отриманою сумішшю змастіть пиріг зверху і відправте в духовку на 30-35 хвилин.
Якщо бортики з тіста почнуть підгоряти, накрийте їх фольгою.
5
Готовий майонезний пиріг посипте зеленню і беконом, можете подавати.
Смачного!

Схожі рецепти