Рецепт Мармелад з аличі фото

Мармелад з аличі
(покроковий рецепт з фото)

Португальська кухня
Фрукти , Вуглеводи
Для діабетиків
Для дітей , На святковий стіл , Десерт
Десерти , Мармелад
Кількість порцій: 10
Час приготування: 5 г. 0 хв.

Гарний жовтий мармелад, шматочки якого нагадують дорогоцінні камені, виходить тільки з аличі. Його смак з ледь відчутною кислинкою неможливо переплутати ні з чим.

Опис приготування:

З плодів аличі у вас вийде дуже красивий і смачний мармелад.

1. Промийте плоди, видаліть кісточки і подрібніть за допомогою блендера в пюре. Якщо у вас немає блендера, можна проварити аличу протягом 10 хвилин з невеликою кількістю води, а потім протерти її через сито.

2. Додайте в фруктове пюре 100 грам цукру і поставте на вогонь.

3. Коли маса закипить додайте ще 10 грам цукру, а через 20 хвилин решту цукру. Добре розмішайте.

4. Варіть мармеладную масу до загустіння, постійно помішуючи.

5. Коли мармелад досягне потрібної густоти, вилийте його в форму, застелену пергаментом і відправте в холодильник до повного застигання.

Потім готовий мармелад поріжте і викладіть на блюдо.

Приємного чаювання!


  • Цукор - 500 грам
  • Вуглеводи - 1, 5 кілограма
З плодів аличі у вас вийде дуже красивий і смачний мармелад.

1. Промийте плоди, видаліть кісточки і подрібніть за допомогою блендера в пюре. Якщо у вас немає блендера, можна проварити аличу протягом 10 хвилин з невеликою кількістю води, а потім протерти її через сито.

2. Додайте в фруктове пюре 100 грам цукру і поставте на вогонь.

3. Коли маса закипить додайте ще 10 грам цукру, а через 20 хвилин решту цукру. Добре розмішайте.

4. Варіть мармеладную масу до загустіння, постійно помішуючи.

5. Коли мармелад досягне потрібної густоти, вилийте його в форму, застелену пергаментом і відправте в холодильник до повного застигання.

Потім готовий мармелад поріжте і викладіть на блюдо.

Приємного чаювання!

Схожі рецепти