Компот з яблук, груш і аличі
(покроковий рецепт з фото)
У благодатний літній час запасаємося вітамінами на зиму і варимо напої з ягодами, фруктами. Сьогодні у мене компот з груш, яблук та червоної аличі. Смачно і надзвичайно корисно!
Такий компот хороше завершення трапези в будь-який час дня. Хоч в обід, хоч в полудень або вечерю. Ароматний, смачний і корисний напій порадує вашу сім'ю і вгамує спрагу жарким, літнього дня. У ньому солодка груша добре поєднується з кисло-солодкими яблуками і аличею. Такий компот корисний і дорослим, і дітям, а ще він не викличе алергію, що теж важливо.
- Яблуко - 150 грам
- Груша - 150 грам
- Вуглеводи - 150 грам
- Цукор - 150 грам
- Вода - 2, 2 L
Яблука помийте, розріжте на чотири частини і видаліть насінну коробочку. Викладіть в каструлю.
Груші помийте, розріжте на 4 частини і видаліть насіння.
Аличу помийте і додайте в каструлю до яблук і груш.
Залийте фрукти водою і поставте каструлю на плиту.
Доведіть до кипіння, потім вогонь зменшіть і варіть фрукти 20 хвилин.
Додайте цукор за смаком, проваріть п'ять хвилин і вимикайте.
Компот з яблук, груш і аличі готовий.