Маринована свинина з овочами
(покроковий рецепт з фото)
Замаринувавши м'ясо заздалегідь, можна приготувати вечерю швидко і смачно. Просто додайте до м'яса свіжі овочі і у Вас вийде ніжне, апетитне блюдо!
Соковите, м'яке м'ясо і ароматні овочі… Хіба можна собі відязикати в такому блюді, особливо в сезон свіжих овочів? Я додаю всі овочі, що є на городі: молода картопля, цибуля, морква, перець, кольорову капусту, помідори. Пригощайтеся!
- Свинина - 400 грам
- Яйце - 1 штука
- Оцет винний червоний - 1 Ст. Ложка
- Суміш прянощів - 1 Чайна ложка (для свинини)
- Картопля - 500 грам (молодий)
- Морква - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Перець солодкий - 2 штуки (дрібний)
- Помідори - 2 штуки (середні)
- Кукурудза консервована - 1/2 штуки
- Кольорова капуста - 200 грам
- Паприка мелена - 1 Чайна ложка
- Чебрець - 1 щіпка
- Орегано - 1 щіпка
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Чорний перець - За смаком
М'ясо нарізати тонкими скибочками і замаринувати. Для маринаду добре виделкою збити яйце і винний оцет з прянощами. М'ясо прибрати в холодильник 1-24 годину.
Овочі очистіть, вимийте і висушіть. Картопля беріть молодий і готуйте з шкіркою, добре її промивши. Наріжте овочі тонко, а картопля - часточками. Цвітну капусту розберіть на дрібні суцвіття.
М'ясо обсмажте, потім в середину викладіть картоплю і обсмажте до рум'янцю.
Викладіть овочі і смажте, помішуючи, пару хвилин.
Додайте помідори і тушкуйте без кришки 5 хвилин.
Викладіть кукурудзу, посипте паприкою і прянощами, посоліть і поперчіть за смаком. Перемішайте, накрийте кришкою і вимкніть нагрів.
Дайте постояти хвилин 10 і сервірують, посипавши рубаним зеленою цибулею.