Рецепт Маринована капуста з гірчицею фото

Маринована капуста з гірчицею
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Корейська кухня
Овочі, Капуста, Білокачанна капуста
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю
Заготовки, Маринування

Маринована капуста з гірчицею - варіант швидкого приготування відмінною закуски. Капуста виходить хрусткою, кисло-солодкого, з легкою ноткою гірчиці.

Приготувати таку капусту зможе будь-який, навіть недосвідчений кулінар. Блюдо просте, але дуже смачне. Готується швидко і також швидко з'їдається. Кількість солі, цукру, оцту і гірчиці в маринаді регулюйте на свій смак. Ароматна, хрустка капуста підійде до м'яса, птиці, рибі, відварного гарячого картоплі.

  • Капуста білокачанна - 500 грам
  • Морква - 70 грам
  • Цибуля ріпчаста - 60 грам
  • Гірчичний - 0, 5 чайних ложки
  • Цукор - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Соняшникова олія - 40 мілілітрів
  • Оцет 9% - 2 Ст. Ложки
маринована капуста з гірчицею - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти для приготування капусти з гірчицею.
маринована капуста з гірчицею - фото крок 2
Капусту наріжте тонкою соломкою і викладіть в миску.
маринована капуста з гірчицею - фото крок 3
Морква очистіть, помийте і натріть на тертці. Додайте в капусту.
маринована капуста з гірчицею - фото крок 4
Ріпчасту цибулю очистіть, помийте і наріжте півкільцями. Викладіть в миску.
маринована капуста з гірчицею - фото крок 5
Приготуйте маринад. У мисочку налийте оцет і соняшникову олію.
маринована капуста з гірчицею - фото крок 6
Додайте сіль, цукор, гірчицю. Перемішайте маринад, доведіть до кипіння і варіть 3-4 хвилини.
маринована капуста з гірчицею - фото крок 7
Влийте гарячий маринад в овочі і ретельно перемішайте. Залиште капусту на столі на 2 годину. Після перекладіть в будь-яку зручну посуд і відправте в холод на 1-2 дня.
маринована капуста з гірчицею - фото крок 8
Маринована капуста з гірчицею готова. Подавайте до столу на закуску.

Схожі рецепти