Рецепт Маринад для шашлику з мінеральною водою фото

Маринад для шашлику з мінеральною водою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Цибуля
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Соуси , Шашлик , Маринади
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 15 хв.

Маринад для шашлику з мінеральною водою дозволяє нам радіти м'яким, ніжним і соковитим м'ясом. Газована мінеральна вода робить свою справу відмінно, м'ясо маринується поступово і рівномірно.

Опис приготування:

Маринад з мінеральною водою відмінно підійде до яловичини і свинини. Спочатку приготуйте м'ясо. Промийте його просушіть, щоб маринад краще вбирався. Наріжте на шматочки. А потім робіть маринад.

Отже, як приготувати маринад для шашлику з мінеральною водою?

1. Цибуля почистіть і наріжте кільцями або півкільцями.

2. Шматочки м'яса посипте сіллю і чорним перцем свіжомеленим.

3. Видавіть сік одного лимона прямо на м'ясо, підставте руку, щоб зловити кісточки.

4. Потім викладіть на м'ясо нарізану цибулю. Розподіліть кільця між шматочками м'яса.

5. Останньою справою залийте м'ясо газованою мінеральною водою. Треба, щоб мінералка покривала м'ясо.

6. Залиште м'ясо маринуватися на 4 годину. Накрийте миску кришкою і поставте на нижню полицю холодильника.

Маринад для шашлику з мінеральною водою готовий!

Смажте м'ясо, як зазвичай. Воно вийде дуже м'яким.

Смачного!


  • Мінеральна вода газована - 1-1, 5 склянки
  • Лимон - 1 штука
  • Цибуля - 3 штуки
  • Перець чорний мелений - За смаком
  • Сіль - За смаком
Маринад з мінеральною водою відмінно підійде до яловичини і свинини. Спочатку приготуйте м'ясо. Промийте його просушіть, щоб маринад краще вбирався. Наріжте на шматочки. А потім робіть маринад.

Отже, як приготувати маринад для шашлику з мінеральною водою?

1. Цибуля почистіть і наріжте кільцями або півкільцями.

2. Шматочки м'яса посипте сіллю і чорним перцем свіжомеленим.

3. Видавіть сік одного лимона прямо на м'ясо, підставте руку, щоб зловити кісточки.

4. Потім викладіть на м'ясо нарізану цибулю. Розподіліть кільця між шматочками м'яса.

5. Останньою справою залийте м'ясо газованою мінеральною водою. Треба, щоб мінералка покривала м'ясо.

6. Залиште м'ясо маринуватися на 4 годину. Накрийте миску кришкою і поставте на нижню полицю холодильника.

Маринад для шашлику з мінеральною водою готовий!

Смажте м'ясо, як зазвичай. Воно вийде дуже м'яким.

Смачного!

Схожі рецепти