Кляр з мінеральною водою
(покроковий рецепт з фото)
Завдяки мінеральній воді, кляр виходить дуже пишним і повітряним. А зелень додасть пікантності. Прекрасно підійде для приготування риби або м'яса.
Пишний і повітряний кляр на мінеральній воді готуйте так: відокремте жовток від білка і збийте його з сіллю і перцем. Додайте мінеральну воду, борошно, подрібнені цибулю і зелень, а також збитий білок. Добре розмішайте і використовуйте за призначенням. Смачного!
- Яйце - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Пучок петрушки - 1 штука
- Мінеральна вода - 1 Склянка
- Борошно - 5 Ст. Ложок
- Сіль, перець - За смаком
Відокремте жовток від білка і збийте його в сіллю і дрібкою перцю.
Влийте мінеральну воду.
Добре розмішайте, поступово додаючи борошно.
Подрібніть цибулю і зелень і додайте в кляр.
Збийте білок і додайте в кляр. Змішайте і використовуйте для приготування страв.