Рецепт Хрусткий кляр до курки фото

Хрусткий кляр до курки
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Яйця
Вегетаріанське харчування
На обід , На полуденок
Страви в клярі
Кількість порцій: 6
Час приготування: 5 хв.

Хрусткий кляр можна зробити за рахунок додавання в кляр крохмалю або збитого білка. Ми використовуємо і то, та інше.

Опис приготування:

Приготуйте курячі шматочки в клярі на вечерю або перекус. Швидко, просто і неймовірно смачно!

  • Крохмаль - 4 Ст. Ложки
  • Борошно - 2 Ст. Ложки
  • Білок яєчний - 1 штука
  • Куряче м'ясо (філе) - 400 грам
  • Рослинна олія - 100 мілілітрів
  • Сіль, спеції - За смаком
хрусткий кляр до курки - фото крок 1
Просійте в миску борошно.
хрусткий кляр до курки - фото крок 2
Додайте крохмаль і перемішайте. Додайте сіль і спеції. Теж перемішайте.
хрусткий кляр до курки - фото крок 3
В сухої суміші виволяйте нарізані шматочки курки.
хрусткий кляр до курки - фото крок 4
Збийте яєчний білок до піни.
хрусткий кляр до курки - фото крок 5
Влийте до курки. Швидко перемішайте. Влийте в сковороду досить масла. Обсмажте швидко на середньому вогні курку з усіх боків.
хрусткий кляр до курки - фото крок 6
Подайте до столу. Смачно їсти хрусткі шматочки, занурюючи їх в соус.

Схожі рецепти