Хрусткий кляр до курки
(покроковий рецепт з фото)
Хрусткий кляр можна зробити за рахунок додавання в кляр крохмалю або збитого білка. Ми використовуємо і то, та інше.
Приготуйте курячі шматочки в клярі на вечерю або перекус. Швидко, просто і неймовірно смачно!
- Крохмаль - 4 Ст. Ложки
- Борошно - 2 Ст. Ложки
- Білок яєчний - 1 штука
- Куряче м'ясо (філе) - 400 грам
- Рослинна олія - 100 мілілітрів
- Сіль, спеції - За смаком
Просійте в миску борошно.
Додайте крохмаль і перемішайте. Додайте сіль і спеції. Теж перемішайте.
В сухої суміші виволяйте нарізані шматочки курки.
Збийте яєчний білок до піни.
Влийте до курки. Швидко перемішайте. Влийте в сковороду досить масла. Обсмажте швидко на середньому вогні курку з усіх боків.
Подайте до столу. Смачно їсти хрусткі шматочки, занурюючи їх в соус.