Кляр з майонезом для курки
(покроковий рецепт з фото)
У клярі готують птицю, рибу, відбивні. Роблять його по-різному, але, додавши в основну масу майонез, кляр вийде ще краще. Додайте в кляр також спеції за смаком і приступайте до приготування страви.
Кляр готується дуже просто і швидко. Урізноманітнити його можна майонезом, сметаною і навіть кетчупом. Для приготування відбивних з птиці або риби використовуйте кляр з майонезом для курки за цим рецептом. Найголовніше - витримати густоту (як на фото нижче).
- Борошно - 6 Ст. Ложок
- Яйця - 2 штуки
- Сіль і спеції - За смаком
- Молоко - 3 Ст. Ложки
- Майонез - 1 Ст. Ложка
1. Я вирішила приготувати курячі відбивні в клярі з майонезом.
2. Відбиваємо куряче філе і відкладаємо в сторону. Тим часом готуємо кляр. На цей раз я вирішила додати майонез (можна спробувати додати і сметану).
3. Збиваємо яйця, майонез, спеції, молоко і борошно до утворення густої маси. Грудочкою бути не повинно!
4. Обвалюють наші відбивні і відправляємо смажитися на рослинній олії.
5. Ось такі нагетси у нас вийдуть.
6. Такий кляр можна використовувати для приготування шматочків філе риби. Замість майонезу деякі додають густу сметану (так соус вийде ще ніжніше).