Рецепт Кляр з майонезом для курки фото

Кляр з майонезом для курки
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто
На швидку руку
Соуси , Для птахів , До м'яса , До риби
Кількість порцій: 10
Час приготування: 10 хв.

У клярі готують птицю, рибу, відбивні. Роблять його по-різному, але, додавши в основну масу майонез, кляр вийде ще краще. Додайте в кляр також спеції за смаком і приступайте до приготування страви.

Опис приготування:

Кляр готується дуже просто і швидко. Урізноманітнити його можна майонезом, сметаною і навіть кетчупом. Для приготування відбивних з птиці або риби використовуйте кляр з майонезом для курки за цим рецептом. Найголовніше - витримати густоту (як на фото нижче).

  • Борошно - 6 Ст. Ложок
  • Яйця - 2 штуки
  • Сіль і спеції - За смаком
  • Молоко - 3 Ст. Ложки
  • Майонез - 1 Ст. Ложка
кляр з майонезом для курки - фото крок 1
1. Я вирішила приготувати курячі відбивні в клярі з майонезом.
кляр з майонезом для курки - фото крок 2
2. Відбиваємо куряче філе і відкладаємо в сторону. Тим часом готуємо кляр. На цей раз я вирішила додати майонез (можна спробувати додати і сметану).
кляр з майонезом для курки - фото крок 3
3. Збиваємо яйця, майонез, спеції, молоко і борошно до утворення густої маси. Грудочкою бути не повинно!
кляр з майонезом для курки - фото крок 4
4. Обвалюють наші відбивні і відправляємо смажитися на рослинній олії.
кляр з майонезом для курки - фото крок 5
5. Ось такі нагетси у нас вийдуть.
кляр з майонезом для курки - фото крок 6
6. Такий кляр можна використовувати для приготування шматочків філе риби. Замість майонезу деякі додають густу сметану (так соус вийде ще ніжніше).

Схожі рецепти