Кляр для риби простий (з майонезом)
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт, як приготувати кляр для риби простий (з майонезом), вже перевірений часом і багатьма господинями. Будь-яка риба в такому клярі набуває красиву золотисту і хрустку скоринку.
Кляр робиться дуже просто, для нього можна вибрати майонез будь-якої жирності. Такий кляр можна використовувати не тільки для риби, але і для курячих або свинячих відбивних, а також обсмажити в ньому овочі. Орієнтуйтеся на консистенцію густої сметани, тому кількість борошна можна варіювати при необхідності.
- Майонез - 150 грам
- Борошно - 250 грам
- Яйця курячі - 2 штуки
- Вода фільтрована - 0, 5 склянки
- Сіль - За смаком
1
Яйця збийте міксером або вручну віночком до утворення пінистої маси.
2
Додайте до курячим яйцям майонез і збивайте на великих оборотах, потім тонкою цівкою влийте воду.
3
Додайте сіль (можна будь-які спеції за смаком), потроху додайте борошно і весь час перемішуйте кляр, потрібна консистенція густої сметани.
4
Рибне філе з двох сторін занурте в кляр і обсмажуйте на розпеченій сковороді до золотистого кольору.