Кляр для риби простий
(покроковий рецепт з фото)
Приготуємо з вами найпростіший, бюджетний і швидкий кляр для риби. Рибка в клярі завжди виходить дуже смачною, ніжною і апетитною, наш варіант - не виняток!
Ось я впевнена на всі сто відсотків, що у всіх бувають моменти, коли ось надумав готувати що-небудь, а інгредієнта не вистачає. Сьогодні я вам пропоную приготувати найпростіший кляр - вода, мука, яйце і спеції - простіше не придумати. Такий кляр прекрасно підійде для будь-якої рибки. Готувати кляр - кілька хвилин, він добре тримає форму і виходить не гуязикам, а ніжним і смачним.
- Вода - 3 Ст. Ложки
- Курячі яйця - 1 штука
- Борошно пшеничне - 2-2, 5 Ст. Ложки
- Минтай - 1 штука
- Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Спеції та трави - За смаком (для риби, по бажанню)
Підготуйте інгредієнти.
У миску влийте воду і вбийте куряче яйце. Додайте відразу сіль і перець.
Всипте в миску пшеничне борошно.
За допомогою віночка добре перемішайте всі компоненти.
Рибу нарізати порційно і перекладіть в кляр, додайте спеції.
Перемішайте добре, щоб кожен шматок риби був покритий кляром.
Смажте рибу на маслі, з кожного боку по 3-4 хвилини на невеликому вогні.
Смачного!