Кляр для кабачків з майонезом
(покроковий рецепт з фото)
Хочу з вами поділитися чудовим рецептом приготування клярі для кабачків з майонезом! Блюдо виходить неймовірно смачним, а інгредієнти все дуже прості! Так що рекомендую спробувати!
Ділюся з вами чудовим рецептом приготування клярі для кабачків з майонезом. Зазвичай наші господині просто смажать кабачки і потім вже подають з майонезом і часником, але я вам рекомендую цей рецепт урізноманітнити, і зробити майонезний кляр! Дуже смачно виходить, ви не пошкодуєте!
- Кабачки - 900 грам
- Майонез - 100 грам
- Борошно - 2 Ст. Ложки
- Яйце - 1 штука
- Спеції - За смаком
- Часник - За смаком
1. Кабачки ріжемо кружечками, солимо, і обвалюють кожен шматочок у борошні.
2. Зробимо кляр. Для цього змішаємо яйце, майонез, спеції і подрібнений часник. Занурюємо кожен шматочок в кляр і ложкою викладаємо на сковорідку.
3. Смажимо з усіх боків до рум'яної.
4. Все готово! Смачного!