Рецепт Кляр для кабачків з майонезом фото

Кляр для кабачків з майонезом
(покроковий рецепт з фото)

Арабська кухня , Східна кухня
Овочі , Кабачок
На швидку руку
Страви в клярі
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 30 хв.

Хочу з вами поділитися чудовим рецептом приготування клярі для кабачків з майонезом! Блюдо виходить неймовірно смачним, а інгредієнти все дуже прості! Так що рекомендую спробувати!

Опис приготування:

Ділюся з вами чудовим рецептом приготування клярі для кабачків з майонезом. Зазвичай наші господині просто смажать кабачки і потім вже подають з майонезом і часником, але я вам рекомендую цей рецепт урізноманітнити, і зробити майонезний кляр! Дуже смачно виходить, ви не пошкодуєте!

  • Кабачки - 900 грам
  • Майонез - 100 грам
  • Борошно - 2 Ст. Ложки
  • Яйце - 1 штука
  • Спеції - За смаком
  • Часник - За смаком
кляр для кабачків з майонезом - фото крок 1
1. Кабачки ріжемо кружечками, солимо, і обвалюють кожен шматочок у борошні.
кляр для кабачків з майонезом - фото крок 2
2. Зробимо кляр. Для цього змішаємо яйце, майонез, спеції і подрібнений часник. Занурюємо кожен шматочок в кляр і ложкою викладаємо на сковорідку.
кляр для кабачків з майонезом - фото крок 3
3. Смажимо з усіх боків до рум'яної.
кляр для кабачків з майонезом - фото крок 4
4. Все готово! Смачного!

Схожі рецепти