Маринад для шашлику з курячого філе
(покроковий рецепт з фото)
Хто сказав, що шашлик повинен бути тільки зі свинини? Курочка на вогні виходить не менш смачною, особливо, якщо її попередньо замаринувати. Якщо хочете спробувати, запам'ятовуйте рецепт!
На весь процес у вас піде не більше 5 хвилин, а ось настоюватися курочка повинна не менше 4 годин, а краще - всю ніч. Каррі тут відіграє провідну роль, але при бажанні ви можете доповнити рецепт і іншими улюбленими спеціями. Цей варіант, як приготувати маринад для шашлику з курячого філе, однозначно варта вашої уваги!
- Лимон - 1 штука
- Лавровий лист - 4-5 штук
- Перець горошком - 10-15 штук
- Кефір - 300 мілілітрів
- Каррі - 1-1.5 чайних ложки
- Сіль - За смаком
1. У глибоку миску налийте кефір.
2. Вичавіть сік лимона, влийте його туди ж.
3. Додайте за смаком сіль.
4. І каррі.
5. Для аромату додайте лавровий лист і перець горошком.
6. Все ретельно перемішайте і залийте маринадом куряче філе.
7. Залиште на ніч в холодильнику.
8. А після відправте на шампурах на вугілля і смажте до готовності.