Рецепт Маринад для шашлику з курячого філе фото

Маринад для шашлику з курячого філе
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Птах, Курка
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, Пісні страви
На природу
Гарячі страви, Заготовки, Маринування, Шашлик

Хто сказав, що шашлик повинен бути тільки зі свинини? Курочка на вогні виходить не менш смачною, особливо, якщо її попередньо замаринувати. Якщо хочете спробувати, запам'ятовуйте рецепт!

На весь процес у вас піде не більше 5 хвилин, а ось настоюватися курочка повинна не менше 4 годин, а краще - всю ніч. Каррі тут відіграє провідну роль, але при бажанні ви можете доповнити рецепт і іншими улюбленими спеціями. Цей варіант, як приготувати маринад для шашлику з курячого філе, однозначно варта вашої уваги!

  • Лимон - 1 штука
  • Лавровий лист - 4-5 штук
  • Перець горошком - 10-15 штук
  • Кефір - 300 мілілітрів
  • Каррі - 1-1.5 чайних ложки
  • Сіль - За смаком
маринад для шашлику з курячого філе - фото крок 1
1. У глибоку миску налийте кефір.
маринад для шашлику з курячого філе - фото крок 2
2. Вичавіть сік лимона, влийте його туди ж.
маринад для шашлику з курячого філе - фото крок 3
3. Додайте за смаком сіль.
маринад для шашлику з курячого філе - фото крок 4
4. І каррі.
маринад для шашлику з курячого філе - фото крок 5
5. Для аромату додайте лавровий лист і перець горошком.
маринад для шашлику з курячого філе - фото крок 6
6. Все ретельно перемішайте і залийте маринадом куряче філе.
маринад для шашлику з курячого філе - фото крок 7
7. Залиште на ніч в холодильнику.
маринад для шашлику з курячого філе - фото крок 8
8. А після відправте на шампурах на вугілля і смажте до готовності.

Схожі рецепти