Рецепт Маринад для шашлику з курячого філе фото

Маринад для шашлику з курячого філе
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Птах , Курка
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , Пісні страви
На природу
Гарячі страви , Заготовки , Маринування , Шашлик
Кількість порцій: 1
Час приготування: 5 хв.

Хто сказав, що шашлик повинен бути тільки зі свинини? Курочка на вогні виходить не менш смачною, особливо, якщо її попередньо замаринувати. Якщо хочете спробувати, запам'ятовуйте рецепт!

Опис приготування:

На весь процес у вас піде не більше 5 хвилин, а ось настоюватися курочка повинна не менше 4 годин, а краще - всю ніч. Каррі тут відіграє провідну роль, але при бажанні ви можете доповнити рецепт і іншими улюбленими спеціями. Цей варіант, як приготувати маринад для шашлику з курячого філе, однозначно варта вашої уваги!

  • Лимон - 1 штука
  • Лавровий лист - 4-5 штук
  • Перець горошком - 10-15 штук
  • Кефір - 300 мілілітрів
  • Каррі - 1-1.5 чайних ложки
  • Сіль - За смаком
маринад для шашлику з курячого філе - фото крок 1
1. У глибоку миску налийте кефір.
маринад для шашлику з курячого філе - фото крок 2
2. Вичавіть сік лимона, влийте його туди ж.
маринад для шашлику з курячого філе - фото крок 3
3. Додайте за смаком сіль.
маринад для шашлику з курячого філе - фото крок 4
4. І каррі.
маринад для шашлику з курячого філе - фото крок 5
5. Для аромату додайте лавровий лист і перець горошком.
маринад для шашлику з курячого філе - фото крок 6
6. Все ретельно перемішайте і залийте маринадом куряче філе.
маринад для шашлику з курячого філе - фото крок 7
7. Залиште на ніч в холодильнику.
маринад для шашлику з курячого філе - фото крок 8
8. А після відправте на шампурах на вугілля і смажте до готовності.

Схожі рецепти