Маринад для буженини
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви зібралися приготувати буженину самостійно, то цей простий рецепт маринаду для буженини вам вже в нагоді - з ним ваше м'ясо вийти особливо м'яким і соковитим. Спробуйте, це не складно!
Цей рецепт приготування маринаду для буженини сподобається всім любителям в першу чергу гостренького, - так як солі я не додаю, а ось лука і перцю не шкодую Але звичайно ж, вам ніхто не заважає рецептуру удосконалити, і додати до маринаду, скажімо, оцет, сіль або ароматні трави. Маринад тут подається в розрахунку на півкіло м'яса.
Отже, як приготувати маринад для буженини:
1. Лук моєму, чистим, і дрібненько нарізаємо, або подрібнюємо в блендері.
2. Додаємо до цибулі масло, і добре перемішати.
3. Лавровий лист дрібно ламаємо прямо пальцями, але можна залишити і цілим.
4. Додаємо до маринаду спеції ( у мене хмелі-сунелі) і два види перцю.
5. Все ретельно перемішуємо.
Готово! Такий маринад для буженини в домашніх умовах, побачити, як, під силу приготувати будь-якому. М'ясо в такому гострому соусі маринується в середньому 5 годин в холодильнику. А вже потім - запікається разом з цибулькою.
Вдалою готування!
- Цибуля - 500 грам
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Лавровий лист - 3 штуки
- Чорний перець - 1 щіпка
- Перець червоний - 1 щіпка
- Спеції - 1 щіпка
Отже, як приготувати маринад для буженини:
1. Лук моєму, чистим, і дрібненько нарізаємо, або подрібнюємо в блендері.
2. Додаємо до цибулі масло, і добре перемішати.
3. Лавровий лист дрібно ламаємо прямо пальцями, але можна залишити і цілим.
4. Додаємо до маринаду спеції ( у мене хмелі-сунелі) і два види перцю.
5. Все ретельно перемішуємо.
Готово! Такий маринад для буженини в домашніх умовах, побачити, як, під силу приготувати будь-якому. М'ясо в такому гострому соусі маринується в середньому 5 годин в холодильнику. А вже потім - запікається разом з цибулькою.
Вдалою готування!