Рецепт Маринад для буженини фото

Маринад для буженини
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Овочі , Фрукти , Часник , Лимон
Вегетаріанське харчування
На обід
Гарячі страви , Соуси , До м'яса , Бажання
Кількість порцій: 3
Час приготування: 30 хв.

Якщо ви зібралися приготувати буженину самостійно, то цей простий рецепт маринаду для буженини вам вже в нагоді - з ним ваше м'ясо вийти особливо м'яким і соковитим. Спробуйте, це не складно!

Опис приготування:

Цей рецепт приготування маринаду для буженини сподобається всім любителям в першу чергу гостренького, - так як солі я не додаю, а ось лука і перцю не шкодую Але звичайно ж, вам ніхто не заважає рецептуру удосконалити, і додати до маринаду, скажімо, оцет, сіль або ароматні трави. Маринад тут подається в розрахунку на півкіло м'яса.

Отже, як приготувати маринад для буженини:

1. Лук моєму, чистим, і дрібненько нарізаємо, або подрібнюємо в блендері.

2. Додаємо до цибулі масло, і добре перемішати.

3. Лавровий лист дрібно ламаємо прямо пальцями, але можна залишити і цілим.

4. Додаємо до маринаду спеції ( у мене хмелі-сунелі) і два види перцю.

5. Все ретельно перемішуємо.

Готово! Такий маринад для буженини в домашніх умовах, побачити, як, під силу приготувати будь-якому. М'ясо в такому гострому соусі маринується в середньому 5 годин в холодильнику. А вже потім - запікається разом з цибулькою.

Вдалою готування!


  • Цибуля - 500 грам
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
  • Лавровий лист - 3 штуки
  • Чорний перець - 1 щіпка
  • Перець червоний - 1 щіпка
  • Спеції - 1 щіпка
Цей рецепт приготування маринаду для буженини сподобається всім любителям в першу чергу гостренького, - так як солі я не додаю, а ось лука і перцю не шкодую Але звичайно ж, вам ніхто не заважає рецептуру удосконалити, і додати до маринаду, скажімо, оцет, сіль або ароматні трави. Маринад тут подається в розрахунку на півкіло м'яса.

Отже, як приготувати маринад для буженини:

1. Лук моєму, чистим, і дрібненько нарізаємо, або подрібнюємо в блендері.

2. Додаємо до цибулі масло, і добре перемішати.

3. Лавровий лист дрібно ламаємо прямо пальцями, але можна залишити і цілим.

4. Додаємо до маринаду спеції ( у мене хмелі-сунелі) і два види перцю.

5. Все ретельно перемішуємо.

Готово! Такий маринад для буженини в домашніх умовах, побачити, як, під силу приготувати будь-якому. М'ясо в такому гострому соусі маринується в середньому 5 годин в холодильнику. А вже потім - запікається разом з цибулькою.

Вдалою готування!

Схожі рецепти