Рецепт Маринад для буженини фото

Маринад для буженини
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Овочі, Фрукти, Часник, Лимон
Вегетаріанське харчування
На обід
Гарячі страви, Соуси, До м'яса, Бажання

Якщо ви зібралися приготувати буженину самостійно, то цей простий рецепт маринаду для буженини вам вже в нагоді - з ним ваше м'ясо вийти особливо м'яким і соковитим. Спробуйте, це не складно!

Цей рецепт приготування маринаду для буженини сподобається всім любителям в першу чергу гостренького, - так як солі я не додаю, а ось лука і перцю не шкодую Але звичайно ж, вам ніхто не заважає рецептуру удосконалити, і додати до маринаду, скажімо, оцет, сіль або ароматні трави. Маринад тут подається в розрахунку на півкіло м'яса.

Отже, як приготувати маринад для буженини:

1. Лук моєму, чистим, і дрібненько нарізаємо, або подрібнюємо в блендері.

2. Додаємо до цибулі масло, і добре перемішати.

3. Лавровий лист дрібно ламаємо прямо пальцями, але можна залишити і цілим.

4. Додаємо до маринаду спеції ( у мене хмелі-сунелі) і два види перцю.

5. Все ретельно перемішуємо.

Готово! Такий маринад для буженини в домашніх умовах, побачити, як, під силу приготувати будь-якому. М'ясо в такому гострому соусі маринується в середньому 5 годин в холодильнику. А вже потім - запікається разом з цибулькою.

Вдалою готування!


  • Цибуля - 500 грам
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
  • Лавровий лист - 3 штуки
  • Чорний перець - 1 щіпка
  • Перець червоний - 1 щіпка
  • Спеції - 1 щіпка
Цей рецепт приготування маринаду для буженини сподобається всім любителям в першу чергу гостренького, - так як солі я не додаю, а ось лука і перцю не шкодую Але звичайно ж, вам ніхто не заважає рецептуру удосконалити, і додати до маринаду, скажімо, оцет, сіль або ароматні трави. Маринад тут подається в розрахунку на півкіло м'яса.

Отже, як приготувати маринад для буженини:

1. Лук моєму, чистим, і дрібненько нарізаємо, або подрібнюємо в блендері.

2. Додаємо до цибулі масло, і добре перемішати.

3. Лавровий лист дрібно ламаємо прямо пальцями, але можна залишити і цілим.

4. Додаємо до маринаду спеції ( у мене хмелі-сунелі) і два види перцю.

5. Все ретельно перемішуємо.

Готово! Такий маринад для буженини в домашніх умовах, побачити, як, під силу приготувати будь-якому. М'ясо в такому гострому соусі маринується в середньому 5 годин в холодильнику. А вже потім - запікається разом з цибулькою.

Вдалою готування!

Схожі рецепти