Маннік з хурмою
(покроковий рецепт з фото)
Ніжний маннік з хурмою і сиром пропоную приготувати для дітей і не тільки. Виходить він в міру розсипчастим, солодким. Дивіться рецепт, розповім, як приготувати "маннік з хурмою"!
Завдяки хурмі в складі, маннік має дуже цікавий смак. Я додала для більшого аромату ванільний цукор, але можна і корицю покласти або мускатний горіх. Вони добре гармонують з хурмою. Випікайте при 180 градусах маннік 1 час. Дуже добре виходить він і в мультиварці, звичайно, скоринки такий у нього немає, зате м'який і ніжний! пробуйте!
- Манна крупа - 200 грам
- Кефір - 200 мілілітрів
- Сир (жирність 9%) - 150 грам
- Яйце - 3 штуки
- Мухобойка - 0, 5 штуки
- Цукор - 100 грам
- Розпушувач тіста - 1 Чайна ложка (з гіркою)
- Ванільний цукор - 1 Чайна ложка
- Рослинна олія без запаху - 1 Склянка (для змащування форми)
1. Підготуйте продукти. Приступимо!
2. Манку замочіть в теплому кефірі і залиште на деякий час.
3. В іншій тарі з'єднайте яйця з цукром і перемішайте.
4. Додайте сир, рахрихлітель, ванільний цукор. Перемішайте, якщо хочете, щоб крупинки сиру не були видні, то пробийте масу блендером.
5. З'єднайте яєчно-сирну масу з манною, додайте пюре з половинки великої хурми.