Рецепт М'ясо, запечене з хурмою, яблуком і цибулею фото

М'ясо, запечене з хурмою, яблуком і цибулею
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Свинина
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл , Новий рік , Різдво
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Сьогодні хочу запропонувати вам неймовірно смачне, апетитне святкове блюдо, яке підкорить вас і ваших гостей різноманіттям смакових відтінків і ароматів. Обов'язково приготуйте!

Опис приготування:

Рецепт, як приготувати м'ясо, запечене з хурмою, яблуком і цибулею, дуже простий і не зажадає від вас багато часу. Звичайно, початковий етап пропустити не можна, саме завдяки йому м'ясо виходить дуже соковитим всередині, а скоринка при цьому красива, поджарістая. Цю страву можна назвати по-справжньому святковим, гостям воно неодмінно сподобається. Обов'язково спробуйте!

  • Свинина - 700 грам
  • Мухобойка - 1 штука
  • Яблуко - 1 штука
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Мед - 2 Ст. Ложки
  • Паприка мелена - 1/2 чайних ложки
  • Кориця мелена - За смаком
  • Перець чорний мелений - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
м'ясо, запечене з хурмою, яблуком і цибулею - фото крок 1
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Яблуко вибирайте кислих сортів. Свинину можна взяти будь-яку, в цей раз я взяла вирізку.
м'ясо, запечене з хурмою, яблуком і цибулею - фото крок 2
Хурму, яблуко і цибулю наріжте кружальцями або половинками кружечків, залежить від розміру.
м'ясо, запечене з хурмою, яблуком і цибулею - фото крок 3
М'ясо обсмажте в олії на сковороді по 2 хвилини з кожного боку. Це потрібно, щоб запечатати соки всередині м'яса і зробити його більш соковитим.
м'ясо, запечене з хурмою, яблуком і цибулею - фото крок 4
На гарячій свинині зробіть надрізи, не доходячи до краю приблизно 2 см. Сумішшю спецій і солі натріть м'ясо зовні і в розрізах.
м'ясо, запечене з хурмою, яблуком і цибулею - фото крок 5
У кожен розріз вкладіть скибочки хурми, яблука та цибулі.
м'ясо, запечене з хурмою, яблуком і цибулею - фото крок 6
Змастіть свинину медом, щоб в процесі запікання утворилася гарна скоринка. Загорніть м'ясо у фольгу, складену в два шари і відправте в духовку на 60-80 хвилин.
м'ясо, запечене з хурмою, яблуком і цибулею - фото крок 7
М'ясо готове. Воно вийшло дуже соковитим, ніжним і ароматним.

Схожі рецепти