М'ясо на кісточці (обсмажене і запечене)
(покроковий рецепт з фото)
Соковитий і великий шматок м'яса на кісточці - це мрія будь-якого гурмана!
Спочатку м'ясо маринується, потім обсмажується дуже швидко на сковороді з 2 сторін - і в духовку! Рекомендую поціновувачам смачного!
Що може бути краще на обід або вечерю, якщо не шматок соковитого і ароматного м'яса? звичайно, якщо ви вегетаріанець, ви точно знайдете варіанти краще мого. Але якщо ви не уявляєте свого життя без м'яса, скоріше читайте і запам'ятовуйте рецепт, як приготувати м'ясо на кісточці - і бігом на кухню!
- М'ясо свиняче на кістки - 2 кілограма
- Масло рослинне - 4 Ст. Ложки
- Чорний перець - 1 Ст. Ложка
- Часник - 5 зубчиків
- Сіль - 1, 5 Ст. Ложки
- Базилік - 1 Чайна ложка
- Паприка - 1 Чайна ложка
- Розмарин - 1 пучок
- Гірчиця zёrnami - 1 Ст. Ложка
Ріжемо м'ясо вздовж кісточки на рівні й акуратні шматочки.
Робимо соус з рослинним маслом і з додаванням усіх приправ, ретельно його перемішуємо.
Отриманий соус перемішуємо з м'ясом і розмарином і залишаємо для маринування від 1 години до доби в прохолодному місці.
Смажимо м'ясо спочатку на сковороді: по 1.5-2 хвилини на кожній стороні.
Потім викладаємо в деко (щільно) і відправляємо в духовку на півгодини при температурі близько 200 градусів. Все залежить від плити, параметри приблизні!