Рецепт М'ясо на кісточці (обсмажене і запечене) фото

М'ясо на кісточці (обсмажене і запечене)
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо
Дієтичне харчування, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Соковитий і великий шматок м'яса на кісточці - це мрія будь-якого гурмана!

Спочатку м'ясо маринується, потім обсмажується дуже швидко на сковороді з 2 сторін - і в духовку! Рекомендую поціновувачам смачного!

Що може бути краще на обід або вечерю, якщо не шматок соковитого і ароматного м'яса? звичайно, якщо ви вегетаріанець, ви точно знайдете варіанти краще мого. Але якщо ви не уявляєте свого життя без м'яса, скоріше читайте і запам'ятовуйте рецепт, як приготувати м'ясо на кісточці - і бігом на кухню!

  • М'ясо свиняче на кістки - 2 кілограма
  • Масло рослинне - 4 Ст. Ложки
  • Чорний перець - 1 Ст. Ложка
  • Часник - 5 зубчиків
  • Сіль - 1, 5 Ст. Ложки
  • Базилік - 1 Чайна ложка
  • Паприка - 1 Чайна ложка
  • Розмарин - 1 пучок
  • Гірчиця zёrnami - 1 Ст. Ложка
м'ясо на кісточці (обсмажене і запечене) - фото крок 1
Ріжемо м'ясо вздовж кісточки на рівні й акуратні шматочки.
м'ясо на кісточці (обсмажене і запечене) - фото крок 2
Робимо соус з рослинним маслом і з додаванням усіх приправ, ретельно його перемішуємо.
м'ясо на кісточці (обсмажене і запечене) - фото крок 3
Отриманий соус перемішуємо з м'ясом і розмарином і залишаємо для маринування від 1 години до доби в прохолодному місці.
м'ясо на кісточці (обсмажене і запечене) - фото крок 4
Смажимо м'ясо спочатку на сковороді: по 1.5-2 хвилини на кожній стороні.
м'ясо на кісточці (обсмажене і запечене) - фото крок 5
Потім викладаємо в деко (щільно) і відправляємо в духовку на півгодини при температурі близько 200 градусів. Все залежить від плити, параметри приблизні!

Схожі рецепти