Рецепт Яловичина, тушкована з хурмою фото

Яловичина, тушкована з хурмою
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
М'ясо , Фрукти , Яловичина , Груша
Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Якщо ви нічого не маєте проти поєднання фруктів з м'ясом, тоді рекомендую спробувати повторити цей нескладний і дуже апетитний варіант, як приготувати яловичину, тушковану з хурмою і грушею.

Опис приготування:

В даному випадку готується страва в мультиварці, але якщо у вас під рукою немає техніки, то гасити прекрасно можна і на плиті. Солодкуваті нотки чудово доповнюють смак м'яса, а соус на основі червоного вина завершує цей ансамбль. Блюдо нескладне в процесі, так що відмінно підійде на обід або вечерю. Час приготування безпосередньо залежить від шматочка м'яса і особливостей вашої техніки.

  • Яловичина - 1 кілограм
  • Рослинна олія - 3 чайних ложки
  • Сіль і перець - За смаком
  • Цибулина - 1 штука
  • Стебло селери - 2-3 штук
  • Часник - 2-3 зубчиків
  • Бульйон - 2 склянки
  • Червоне сухе вино - 1/3 склянки
  • Лавровий лист - 2-3 штук
  • Груша - 3 штуки
  • Мухобойка - 4 штуки
яловичина, тушкована з хурмою - фото крок 1
1. М'ясо вимийте, обсушити і обсмажити на сковороді з чуточкой масла на сильному вогні. Посоліть і поперчіть за смаком. Обсмажене м'ясо викладіть в чашу мультиварки. На сковороді тим часом обсмажте подрібнену цибулю, часник, селера хвилин 5.
яловичина, тушкована з хурмою - фото крок 2
2. Викладіть овочі в чашу. Додайте бульйон, вино, лавровий лист, ще трохи солі при необхідності. На програмі"Гасіння" готуйте близько години.
Хурму і груші вимийте, обсушити і наріжте невеликими шматочками.
яловичина, тушкована з хурмою - фото крок 3
3. Через годину додайте в мультиварку хурму і груші. Увімкніть програму"Гасіння" хвилин 30 і доведіть м'ясо до готовності.
яловичина, тушкована з хурмою - фото крок 4
4. Смачного!

Схожі рецепти