Мамалига для риболовлі
(покроковий рецепт з фото)
Мамалига для риболовлі вариться заздалегідь, їй треба настоятися пару годин. Чого тільки не приготуєш, щоб добре ловилася рибка. Справжні рибалки кашовар цілком професійно: смажать, заварювати, вжалити.
Мамалигу для риболовлі рибалки використовують для лову карася, коропа, сазан, об'єктив, плотви та деяких інших риб. У мамалигу додають всілякі ароматизатори, але навіть і без них мамалига працює відмінно. Головне вона повинна бути твердою, щоб не тільки триматися на гачку, але і витримати закид і занурення в воду. Успіхів і приємною риболовлі!
- Заголовок для палітурки - 300 грам
- Пшеничне борошно - 100 грам
- Вода - За смаком (до густоти сметани)
Змішайте кукурудзяну і пшеничну муку. Злегка обсмажте її на сухій сковороді.
Акуратно невеликими порціями долийте воду, розмішуючи муку.
У вас повинна вийти консистенція густої сметани. Тепер додайте ароматизатори для приманки риби. Все перемішайте.
Отриману суміш перекладіть в подвійній целофановий пакет. Добре його зав'яжіть.
Покладіть кульок в каструлю з водою і варіть 35-40 хвилин.
Тривалість варіння збільшить густоту мамалиги.
Мамалигу залиште у воді до повного охолодження. Поріжте мамалигу на потрібні шматочки.