Рецепт Мамалига для риболовлі фото

Мамалига для риболовлі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Крупи
Вегетаріанське харчування
На природу
Солодке , Десерти , Безе
Кількість порцій: 30-50
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Мамалига для риболовлі вариться заздалегідь, їй треба настоятися пару годин. Чого тільки не приготуєш, щоб добре ловилася рибка. Справжні рибалки кашовар цілком професійно: смажать, заварювати, вжалити.

Опис приготування:

Мамалигу для риболовлі рибалки використовують для лову карася, коропа, сазан, об'єктив, плотви та деяких інших риб. У мамалигу додають всілякі ароматизатори, але навіть і без них мамалига працює відмінно. Головне вона повинна бути твердою, щоб не тільки триматися на гачку, але і витримати закид і занурення в воду. Успіхів і приємною риболовлі!

  • Заголовок для палітурки - 300 грам
  • Пшеничне борошно - 100 грам
  • Вода - За смаком (до густоти сметани)
мамалига для риболовлі - фото крок 1
Змішайте кукурудзяну і пшеничну муку. Злегка обсмажте її на сухій сковороді.
мамалига для риболовлі - фото крок 2
Акуратно невеликими порціями долийте воду, розмішуючи муку.
мамалига для риболовлі - фото крок 3
У вас повинна вийти консистенція густої сметани. Тепер додайте ароматизатори для приманки риби. Все перемішайте.
мамалига для риболовлі - фото крок 4
Отриману суміш перекладіть в подвійній целофановий пакет. Добре його зав'яжіть.
мамалига для риболовлі - фото крок 5
Покладіть кульок в каструлю з водою і варіть 35-40 хвилин.
мамалига для риболовлі - фото крок 6
Тривалість варіння збільшить густоту мамалиги.
мамалига для риболовлі - фото крок 7
Мамалигу залиште у воді до повного охолодження. Поріжте мамалигу на потрібні шматочки.

Схожі рецепти